Najboljša podpora je ključ do zadovoljnega uporabnika. Zato delimo znanje in izobražujemo partnerje. Prepričani smo, da lahko le tehnično kompetentno in strokovno usposobljeno osebje (in s tem tudi naši trgovci po vsem svetu) našim strankam nudi celovito podporo.

PRODAJNA IN SERVISNA MREŽA

Če potrebujete tehnično pomoč, se obrnite na SIP servis ali servisna partnerje, ki jih najdete v naši prodajni in servisni mreži.

ZAUPANJA VREDNI CERTIFICIRANI TEHNIKI

Poleg prodaje kakovostnih strojev je pomemben del naše strategije zagotavljati kakovostno podporo vseh, ki se s SIPovimi stroji srečujejo na terenu in SIP izkušnjo predstavljajo končnim uporabnikom.

Izobraževanja za trgovce in serviserje izvajamo na sedežu podjetja SIP, pri naših partnerjih in na terenu.

POSTOPKI ZAGONA IN PREDAJE STROJEV SIP

Vsak SIP-ov stroje je predan v uporabo končnemu kupcu s strani usposobljenega osebja. Med zagonom se uporabnik seznamu z načinom in uporabo stroja, hkrati pa ga seznanimo tudi z nasveti glede vzdrževanja stroja. Vse informacije ter pojasnila vam nudimo pred nakupom, med nakupom in v času uporabe stroje.

DEMONSTRACIJE SIP

Demonstracije so odločno orodje, s katerim uporabniku približamo kakovost delovanja, zmogljivost in praktično uporabo stroja. Obiščite nas na SIP demonstraciji ter spoznajte našo ekipo, ki vam bo svetovala in pomagala pri izbiri najprimernejšega stroja za vas.

Poiščite trgovca

Pošljite povpraševanje

Naroči se na SIPinformER

Podatki na spletni strani in v vseh dokumentih na njej so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak podatkov. Za uradno ponudbo se obrnite na vašega prodajalca.