Zagotovljena dolgoročna zanesljivost s 3-letno SIP garancijo

Večletna redna testiranja, 100 % kontrola kakovosti in izbrani dobavitelji so podlaga za proizvodnjo zanesljivih in robustnih strojev na katere ponujamo 3-letno garancijo.

PREDNOSTI 3-LETNE SIP GARANCIJE

Podaljšana zaščita: Za vse stroje iz linij ALP, ROBUST in HEAVY-DUTY je na voljo 3-letna garancija, ki zagotavlja dolgoročno zanesljivost in podporo.

Brez omejitve hektarjev: V okviru garancije izkoristite neomejeno število hektarjev ali delovnih ur, kar zagotavlja brezskrbnost pri obsežnejši uporabi.

Zagotovilo kakovosti: Obvezni  24-mesečni servis pri pooblaščenem serviserju, zagotavlja, da bo vaš stroj ostal v vrhunskem stanju in bodo vaša opravila potekala nemoteno.

Podaljšana življenjska doba stroja: Obvezni servis in pregled po dveh letih ne le podaljšata garancijo, temveč podaljšata tudi življenjsko dobo in zmogljivost ter ohranita vrednost vašega stroja.

Prihranek stroškov: Po 24-mesečnem servisu brez odobritvenih stroškov prejmete dodatno leto garancijskega kritja, kar pomeni znatne prihranke pri vzdrževanju in morebitnih popravilih.

ENOSTAVNO DO SIP GARANCIJE

Oglejte si enostavno pot do SIP garancije za še večjo varnost in najboljšo uporabniško izkušnjo.

POGOJI 3 LETNE PODALJŠANE GARANCIJE

Smo eden redkih dobaviteljev kmetijske mehanizacije, ki se lahko pohvali z najnižjim številom reklamacij, nastalih v obdobju splošne dvoletne garancije. V želji, da se utrdimo kot vodilni specialist za spravilo travinja, smo sprejeli odločitev, da pod določenimi pogoji, dvoletno garancijsko obdobje, brez omejitev podaljšamo na tretje leto. Več podrobnosti najdete na spodnjih povezavah.

 

PRIJAVA REKLAMACIJE

Za uveljavitev garancije ali prijavo reklamacije se lahko obrnete na našo podporo strankam ali reklamacijo prijavite preko spletnega obrazca.

Poiščite trgovca

Pošljite povpraševanje

Naroči se na SIPinformER

Podatki na spletni strani in v vseh dokumentih na njej so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak podatkov. Za uradno ponudbo se obrnite na vašega prodajalca.