SIP SERVIS – hiter, zanesljiv, strokoven

Če potrebujete tehnično pomoč, se obrnite na naš servis ali servisne partnerje, ki jih najdete v naši servisni mreži. Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno, zato vam je na voljo usposobljena ekipa SIP servisa.

SERVISNA MREŽA

Naši pooblaščeni serviserji nudijo celostno svetovanje, zagotavljajo hitro odzivnost, dostavo in originalne rezervne dele.

Poiščite vam najbližjega serviserja s klikom na našo Prodajno mrežo, kjer označite “Servis strojev”.

PRIJAVA REKLAMACIJE

Za uveljavitev garancije ali prijavo reklamacije se lahko obrnete na našo podporo strankam ali reklamacijo prijavite preko spletnega obrazca.

POGOJI 3-LETNE GARANCIJE

Smo eden redkih dobaviteljev kmetijske mehanizacije, ki se lahko pohvali z najnižjim številom reklamacij, nastalih v obdobju splošne dvoletne garancije. V želji, da se utrdimo kot vodilni specialist za spravilo travinja, smo sprejeli odločitev, da pod določenimi pogoji, dvoletno garancijsko obdobje, brez omejitev podaljšamo na tretje leto. Več podrobnosti najdete na spodnjih povezavah.

Poiščite trgovca

Pošljite povpraševanje

Naroči se na SIPinformER

Podatki na spletni strani in v vseh dokumentih na njej so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak podatkov. Za uradno ponudbo se obrnite na vašega prodajalca.