IZOBRAŽEVANJE SIP PARTNERJEV

Pomemben del naše strategije je poleg prodaje kakovostnih strojev, zagotavljati kakovostno podporo vsem, ki se srečujejo z našimi stroji na terenu. To so tako trgovci kot serviserji, saj preko njih “SIP izkušnjo” dobijo tudi končni uporabniki naše mehanizacije.

TEHNIČNA IZOBRAŽEVANJA

V SIPu izvajamo tehnična šolanja prve in druge stopnje (Master 1 in Master 2). Na obeh stopnjah udeležence seznanimo in jim podrobno predstavimo vse kriterije za uveljavljanje 3-letne garancije, ki smo jo ponudili uporabnikom. Programi usposabljanja so dvodnevni, udeležencem pa usposobljenost priznamo s certifikatom, s katerim pridobijo status pooblaščenega serviserja SIP za zagon strojev ter za vzdrževanje in podaljšanje triletne garancije.

KOMERCIALNA IZOBRAŽEVANJA

Komercialna izobraževanja so namenjena našim trgovcem s celega sveta. Organiziramo jih v različnih jezikih, trgovce pa seznanjamo z novostmi našega programa in koristnimi informacijami za naše končne uporabnike. Po opravljenem dvodnevnem usposabljanju prejmejo SIP certifikat.

IZOBRAŽEVANJA PRI PARTNERJIH

S širitvijo SIP prodajne mreže in večjem številu trgovcev po svetu, SIP organizira šolanja tudi v tujini na sedežih podjetij partnerjev. Program poteka podobno kot pri nas na sedežu podjetja, izpuščen je samo ogled proizvodnje SIP.

Poiščite trgovca

Pošljite povpraševanje

Naroči se na SIPinformER

Podatki na spletni strani in v vseh dokumentih na njej so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak podatkov. Za uradno ponudbo se obrnite na vašega prodajalca.