S ponosom se oziramo na večdesetletno sponzoriranje

Že od leta 1946

Odbojkarski Klub SIP Šempeter je že vrsto let najuspešnejši ženski in moški odbojkarski klub v Savinjski dolini in eden najuspešnejših odbojkarskih klubov v Sloveniji, ki pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije tekmuje od leta 1946 in se lahko pohvali z 77-letno tradicijo vzgajanja in selekcioniranja igralk ter igralcev v vseh starostnih kategorijah. Deset strokovno usposobljenih trenerjev z licenco Odbojkarske zveze Slovenije, ob pomoči nekaj predanih pomočnikov, skrbi za uspešno delovanje klubskih ekip.

Strokovni trenerji z licenco

Deset strokovno usposobljenih trenerjev z licenco Odbojkarske zveze Slovenije, ob pomoči nekaj predanih pomočnikov, skrbi za uspešno delovanje klubskih ekip.

Klub SIP Šempeter še raste

Članstvo kluba se nenehno povečuje, še posebej med otroki, ki so vključeni v redni proces treningov. V letošnjem letu je kar 258 otrok vključenih v vadbo odbojke, ki se izvaja v dvoranah OŠ Šempeter, OŠ Polzela, OŠ Griže in OŠ Žalec. Skupaj s tremi članskimi ekipami ima klub tako aktivnih skoraj 300 odbojkarjev in odbojkaric.

Poiščite trgovca

Pošljite povpraševanje

Naroči se na SIPinformER

Podatki na spletni strani in v vseh dokumentih na njej so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak podatkov. Za uradno ponudbo se obrnite na vašega prodajalca.