V SIPu sledimo viziji stabilne rasti in odpiramo vrata novim soustvarjalcem košnje in spravila travinja na profesionalni ravni

V SIPu smo specialisti za razvoj, proizvodnjo in prodajo mehanizacije za spravilo travinja in smo na poti osvajanja položaja vodilne znamke v tem segmentu.

Stroje, ki jih prodajamo, v celoti razvijamo in izdelujemo v tovarni v Šempetru, distribucijska podjetja pa imamo tudi v tujini. Poleg strojev, ki se ponašajo s trpežnostjo, učinkovitostjo in enostavnostjo, nas na trgu namreč odlikuje dobra poprodajna storitev, ki jo kupcem nudimo na njihovem terenu.

S svojimi podjetji smo prisotni v šestih državah, s stroji pa v 55tih in izvozimo 80 odstotkov strojev.

Če se prepoznate v naših vrednotah, vas zanima delo v strojni branži, ki je hkrati zelo povezana z naravo, vas veseli delo na terenu, kadar je le mogoče in vedno, kadar je potrebno, doma in v tujini, vas vabimo, da pregledate naša razpisana delovna mesta in si preberete, katera področja so tista, ki jih bomo v naslednjem obdobju krepili.

Pridružite se našem timu!

Zakaj izbrati SIP?

Specialist mehanizacije za spravilo travinja.

Proizvodnja mehanizacije za spravilo travinja

Robustni in vredni zaupanja

SIP v Šempetru v Savinjski dolini

Ukoreninjeni v srcu Savinjske doline

NAŠE VREDNOTE

SPECIALIST ZA SPRAVILO TRAVINJA

Dobro pozna tehnologije za spravilo kakovostne krme.

ROBUSTEN

Izdeluje trpežne, učinkovite stroje preproste za uporabo.

VREDEN ZAUPANJA

Vedno drži obljubo.

PRILAGODLJIV

Se stalno prilagaja potrebam​ uporabnikov.

UKORENINJEN

Doma v kmetijstvu, prepoznaven in cenjen.

ODZIVEN

Vedno na voljo za nasvet in pomoč.

Koga si želimo v SIPu?

DELO V PISARNI NA TRAVI

Naši stroji se snujejo v naših glavah, vpoglede v to, kaj lahko izboljšamo in izpopolnimo z novo generacijo, pa pridobivamo na trgu. To velja za razvoj, prodajo, marketing in tudi ostala področja. Na poti rasti se z osvajanjem novih trgov internacionaliziramo, zato potrebujemo okrepitve in nova znanja na področju razvoja in mednarodnega delovanja, kamor štejejo tudi tuji jeziki. Želimo zgraditi mednarodno ekipo. Poleg ostalih, nam skupnih vrednot, sta radovednost in predanost tisti, ki nam pomagata premikati meje.

IZDELAVA STROJEV

Ker vse dele proizvodnega procesa obvladujemo sami, je tudi naša ekipa v tem delu podjetja zelo raznovrstna. Zaposlujemo tako visoko izobražene inženirje različnih smeri kot delavce z osnovno kvalifikacijo. Pomembno je, da raznolika ekipa temelji na skupnih vrednotah, posebej pomembna v proizvodnem procesu pa sta tudi preciznost in zavedanje, da je le vrhunska izvedba temelj zadovoljstva uporabnikov.

DELO PRI UPORABNIKIH

Ko stroj prodamo, se njegova življenjska doba šele začne. Ker je ena naših temeljnih vrednot odzivnost in smo na trgu uspešni med drugim zaradi naše predane poprodajne storitve, želimo to področje podpore, svetovanja, servisa in reševanja reklamacij posebej okrepiti. Delo na poprodajni strani je izredno dinamično, terensko in ponuja pridobivanje neprecenljivih mednarodnih izkušenj, saj je nepogrešljiv most med trgom in podjetjem.

Poiščite trgovca

Pošljite povpraševanje

Naroči se na SIPinformER

Podatki na spletni strani in v vseh dokumentih na njej so informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak podatkov. Za uradno ponudbo se obrnite na vašega prodajalca.