SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Società / O podjetju

SPECIALIST ZA KOŠNJO IN SPRAVILO TRAVINJA.

Podjetje SIP je slovenski proizvajalec kmetijske mehanizacije s 70-letno tradicijo.

 

Smo specializirani za tehnologije kosilnic, obračalnikov, zgrabljalnikov in pobiralnih zgrabljalnikov, z vizijo postati vodilni specialist za sisteme košnje in spravila travinja.
Proizvajamo robustne stroje zasnovane za tri kmetijske segmente:

gorske kmetije ter kmetije na prehodnih območjih in ravninskih predelih, kjer so potrebni okretni, lahki in varni stroji;

srednje velike kmetije in ponudnike kmetijskih storitev, ki za obdelavo velikih površin potrebujejo trpežne in učinkovite stroje v odličnem razmerju s ceno;

večje kmetijske obrate in ponudnike kmetijskih storitev, kjer so za zagotavljanje najboljših donosov ključne visoka zmogljivost, zanesljivost in maksimalna storilnost.

 

Naša prodajna mreža je globalno razširjena v več kot 35 državah, s Francijo, Avstrijo, Švico, Nemčijo in Italijo na čelu.

 

Prikaži vse

SPECIALIST ZA SPRAVILO TRAVINJA

Dobro pozna tehnologije za spravilo kakovostne krme.

 

ROBUSTEN

Izdeluje trpežneučinkovite stroje preproste za uporabo.

VREDEN ZAUPANJA

Vedno drži obljubo.

 

PRILAGODLJIV

Se stalno prilagaja potrebamuporabnikov.

UKORENINJEN

Doma v kmetijstvuprepoznaven in cenjen.

ODZIVEN

Vedno na voljo za nasvet in pomoč.

Več o nas ...

Spoznajte nas bolje ...
Spoznajte nas bolje ...

SIP v številkah

+55
držav
+200
zaposlenih
+70
let izkušenj

GLOBALNO PRISOTNI. ZAVEZANI K ODLIČNOSTI.

Zgodovina

Začetki podjetja SIP segajo v leto 1954, ko je bil v Šempetru ustanovljen Agroservis, ki je deloval kot zadružni obrtni obrat za vzdrževanje in popravilo kmetijske mehanizacije. Šest let kasneje  se začne proizvodnja kmetijskih strojev in Agroservis se leta 1967  preimenuje v SIP, ki je predstavljal kratico za strojno industrijsko podjetje.

Pomembno prelomnico za podjetje je predstavljalo leto 1969, saj se je tega leta podjetje usmerilo v serijsko proizvodnjo kmetijske mehanizacije ter počasi pričelo opuščati preostalo proizvodnjo.

Pravi razcvet na področju raziskav in razvoja se je zgodil v sedemdesetih letih. Razvoj  strojev je potekal  z lastnim znanjem in izkušnjami ter s patentiranimi tehnološkimi rešitvami. V tem času se je podjetje močno izvozno naravnalo in SIP se je povzpel med prepoznavne proizvajalce kmetijske mehanizacije v Evropi.

V osemdesetih letih se je SIP že uvrstil med vidnejše evropske proizvajalce priključne kmetijske mehanizacije. V začetku devetdesetih je tudi SIP, kot večina slovenskih proizvodnih podjetij, preusmeril prodajo svojih strojev na zahodnoevropske trge.

Na prelomu tisočletja SIP predstavi  inovativne zasnove strojev za košnjo, obračanje in zgrabljanje krme. Stroji postajajo vse večji in dosežejo delovno širino 15 m. V tem obdobju poteka tudi celovita prenova blagovne znamke.

AKTUALNO

Trije pestri meseci v SIPu, ki so potekali v duhu prodajnih in tehničnih šolanj

Na prodajnih in tehničnih usposabljanjih, ki vključujejo več različnih predavanj, se SIP prodajalci in serviserji seznanijo z vrednotami, poslanstvom in dolgoletno tradicijo družbe SIP....

Ekskluzivno partnerstvo s Techgrow Australia

Z veseljem sporočamo, da smo s 15. februarjem sklenili ekskluzivno partnerstvo s priznanim podjetjem Techgrow Australia, ki predstavlja pomemben korak naprej v naši poslovni poti. Naše partnerstvo...

Nova kosilna kombinacija DISC HD 1000 D odlikovana tudi na poljskem sejmu AGROTECH

Foto: Targi Kielce   V Kielcah na Poljskem je od petka 8. do nedelje 10. marca potekal 29. mednarodni sejem kmetijske tehnike AGROTECH, ki sodi med najpomembnejše in največje sejme na...

PRIKAŽI VSE