Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Podjetje / O podjetju

STROKOVNJAKI ZA KOŠNJO IN SPRAVILO TRAVINJA

Podjetje SIP je slovenski proizvajalec kmetijske mehanizacije z več kot 65 let tradicije.
Smo strokovnjaki za tehnologije kosilnic, obračalnikov, zgrabljalnikov in pobiralnih zgrabljalnikov, z vizijo postati vodilni specialist za sisteme košnje in spravila travinja.
Proizvajamo robustne stroje zasnovane za tri kmetijske segmente: specializirane rešitve za gorske kmetije, robustna linija za srednje velike kmetije in koncesionarje ter HD sistemi za večje kmetijske obrate.
Naša prodajna mreža je globalno razširjena v več kot 45 državah, s Francijo, Avstrijo, Švico, Nemčijo in Italijo na čelu.

 

Prikaži vse

ODZIVNI

Vedno na voljo za nasvet in pomoč. Na vsa vprašanja skušamo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

ROBUSTNI

Izdelujemo uporabne, učinkovite in vzdržljive stroje z dolgo življenjsko dobo.

PRILAGODLJIVI

Sposobni prilagoditi se in preživeti v spreminjajočem se poslovnem okolju. Radi imamo nove izzive.

VREDNI ZAUPANJA

Držimo obljube in vzdržujemo odnos, ki omogoča zaupanja vredno komunikacijo s strankami in partnerji.

UKORENINJENI

Doma smo v kmetijstvu in dobro poznamo njegove procese in zakonitosti. Hkrati pa cenimo lokalno.

SPECIALISTI ZA TRAVNO MEHANIZACIJO

Svetujemo kaj so najboljše prakse za pripravo kvalitetne krme in kaj je najboljša izbira za naše stranke.

SIP v številkah

+55
držav
+200
zaposlenih
+65
let izkušenj

GLOBALNO PRISOTNI. ZAVEZANI K ODLIČNOSTI.

Zgodovina

Začetki podjetja SIP segajo v leto 1954, ko je bil v Šempetru ustanovljen Agroservis, ki je deloval kot zadružni obrtni obrat za vzdrževanje in popravilo kmetijske mehanizacije. Šest let kasneje  se začne proizvodnja kmetijskih strojev in Agroservis se leta 1967  preimenuje v SIP, ki je predstavljal kratico za strojno industrijsko podjetje.

Pomembno prelomnico za podjetje je predstavljalo leto 1969, saj se je tega leta podjetje usmerilo v serijsko proizvodnjo kmetijske mehanizacije ter počasi pričelo opuščati preostalo proizvodnjo.

Pravi razcvet na področju raziskav in razvoja se je zgodil v sedemdesetih letih. Razvoj  strojev je potekal  z lastnim znanjem in izkušnjami ter s patentiranimi tehnološkimi rešitvami. V tem času se je podjetje močno izvozno naravnalo in SIP se je povzpel med prepoznavne proizvajalce kmetijske mehanizacije v Evropi.

V osemdesetih letih se je SIP že uvrstil med vidnejše evropske proizvajalce priključne kmetijske mehanizacije. V začetku devetdesetih je tudi SIP, kot večina slovenskih proizvodnih podjetij, preusmeril prodajo svojih strojev na zahodnoevropske trge.

Na prelomu tisočletja SIP predstavi  inovativne zasnove strojev za košnjo, obračanje in zgrabljanje krme. Stroji postajajo vse večji in dosežejo delovno širino 15 m. V tem obdobju poteka tudi celovita prenova blagovne znamke.

Več o nas ...

Spoznajte nas bolje ...
Spoznajte nas bolje ...

AKTUALNO

SIP IN WEBBLINE ŽE DESET LET

Webbline je vodilni novozelandski ponudnik kmetijskih strojev in opreme, ki s prodajo in servisom pokriva celotno državo, prisoten pa je tudi v Avstraliji. Webbline-ovo poslanstvo je delo s...

NOVO – DISC X 1100 D

🔴⚫️ SIP PREDSTAVLJA NOVO GENERACIJO KOSILNIC Z INOVATIVNIM POGONSKIM SKLOPOM 🔥 Prihaja nova dvojna kosilna kombinacija DISC X 1100 D s transportnimi trakovi in teleskopsko nastavitvijo...

Nov SIPov partner Wihuri iz Estonije na prvem šolanju v Sloveniji

Od 2.-3.11.2021 smo na prvem šolanju gostili novega partnerja iz Estonije – Wihuri. Navdušeni so tako nad kvaliteto naših strojev, kot tudi nad ljudmi zaposlenimi v v SIPu, med drugim pa jih je...

PRIKAŽI VSE