Zveza slovenske podeželske mladine in Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, vas s podporo podjetja SIP, v želji po še boljšem sodelovanju, povezovanju in spoznavanju, vabimo na 8. srečanje mladih prevzemnikov kmetij.

Srečanje bo v torek, 20. februarja 2024, s pričetkom ob 9. uri, v prostorih podjetja SIP strojna industrija (Juhartova ulica 2, Šempeter v Savinjski dolini).

Osrednja tematika srečanja bo uporaba sodobnih tehnologij in umetne inteligence. Izmenjali pa bomo tudi poglede v sedanjost in prihodnost. Tematike bomo naslovili skupaj s priznanima proizvajalcema kmetijske mehanizacije – podjetjema SIP in Gorenc, svet umetne inteligence pa nam bo predstavil vodilni poznavalec dr. Sašo Dolenc.

Vljudno vas prosimo, da se na srečanje prijavite preko elektronske prijavnice na spletni povezavi https://forms.gle/eiyaD2DVX5vMLNVr8. Zaradi omejenosti kapacitet prijave zbiramo do zapolnitve mest oz. najpozneje do 10. februarja. Dodatne informacije o srečanju lahko dobite na elektronskem naslovu doris.letina@zspm.si in joze.ocko@kgzs.si.

Vljudno vabljeni

 

Več Informacij o programu dogodka:
Srečanje mladih prevzemnikov 2024 vabilo