Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Z #experienceSIP do lepih nagrad

Z #experienceSIP do lepih nagrad

DOŽIVI SIP in sodeluj v mesečnih nagradnih igrah

Deli svoje foto/video doživetje (z našimi stroji, na sejmu, ob obisku podjetja in ogledu proizvodnje, …) z nami in svojimi prijatelji tako, da nas s ključnikom (“hashtagom”) #experienceSIP, označiš na družbenih omrežjih Facebook in/ali Instagram in tako sodeluješ v mesečnem žrebu za praktične nagrade.

Vsak zadnji petek v mesecu bomo izžrebali tri (3) nagrajence in jih o nagradi obvestili preko socialnih omrežjih.

Nagrade:
Avgust 2021 – 3x hodie
September 2021 – 3x brezrokavnik
Oktober 2021 – 3x flis
November 2021 – 3x zimska kapa
December 2021 – 3x praznično presenečenje

Pogoji sodelovanja:

  1. V mesečni nagradni igri sodelujejo vse fotografije ali videi, ki jih boste s hashtagom #experienceSIP v tekočem mesecu delili na družbenih omrežjih Facebook in/ali Instagram.
  2. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec na svojem profilu družbenega omrežja Facebook/Instagram s ključnikom (ang. “hashtagom”) #experienceSIP objavi avtorsko fotografijo ali video posnetek, s tematiko doživi SIP. Udeleženec mora imeti za čas nagradne igre javen profil, sicer organizator ne more dostopati do objave.
  3. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni v objavi na našem Facebook kanalu @SIPSlovenia in na naši spletni strani.
  4. S sodelovanjem v nagradni igri vsak posameznik soglaša, da se strinja z uporabo fotografij/videov in njihovih komentarjev, za promocijske potrebe podjetja SIP strojna industrija, d.d..
  5. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju te nagradne igre, vključno z njihovimi družinskimi člani ter osebe, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.
  6. Organizator ima pravico iz nagradne igre izločiti objavo, za katero oceni, da vsebuje neprimerno vsebino žaljive narave, ali vsebino, ki se ne navezuje na zastavljeno tematiko.

Veselimo se tvojega sodelovanja! Ekipa SIP