SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Trosilniki organskih gnojil ORION z brezplačno zaporo pred valji

Trosilniki organskih gnojil ORION z brezplačno zaporo pred valji

SIP ikona-trosilniki

Predstavljamo izjemno ponudbo:

Trosilniki organskih gnojil ORION z brezplačno zaporo pred valji!

Spoštovane kmetovalke in kmetovalci,

Čas je, da svoje kmetije opremite s popolno mehanizacijo za učinkovit raztros gnojil, in mi imamo pravo rešitev za vas. Veseli nas, da vam lahko predstavimo novo SIP izjemno ponudbo za nakup trosilnika organskih gnojil!

 

🌾 Kaj vključuje ponudba? 🌾

Ob nakupu modela ORION 50, 70, 80, 100, 120 ali 140 do 30. septembra 2023, boste prejeli BREZPLAČNO zaporo pred valji! Ta nepogrešljiva dodatna oprema bo olajšala in pospešila vaše delo ter omogočila še bolj natančno in enakomerno trosenje gnojil na vaših njivah in travnikih.

🌿 Zakaj izbrati SIP trosilnike za organska gnojila? 🌿

✅ Visoka kakovost: SIP je sinonim za izjemno kakovost in vzdržljivost, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje.

✅ Prilagodljivost: Različni modeli trosilnikov od ORION 50 ALP do ORION 140 vam omogočajo izbiro pravega trosilnika glede na vaše potrebe in površino, ki jo obdelujete.

✅ Učinkovitost: S trosilniki SIP bo raztros gnojil enostaven, učinkovit in natančen, kar bo prispevalo k boljši rasti in pridelku vaših rastlin.

✅ Enostavno vzdrževanje: Zasnovani so za enostavno vzdrževanje, kar vam omogoča brezskrbno uporabo skozi dolgo časa.

 

🌱 Kako sodelovati? 🌱

1️⃣   Preverite našo ponudbo SIP trosilnikov za organska gnojila od ORION 50 ALP do ORION 140 na naši spletni strani ali na sejmu AGRA v Gorji Radgoni: https://www.sip.si/izdelki/trosilniki-organskih-gnojil-orion/

2️⃣   Izberite model, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Za nasvet in ponudbo se obrnite na našo prodajno ekipo: prodaja@sip.si | 03 703 85 20

3️⃣   Opravite nakup do 30. septembra 2023.

4️⃣   Zaporo pred valji vam podarimo kot zahvalo za vaše zaupanje v naše izdelke.

 

Ne zamudite te odlične priložnosti za izboljšanje vašega kmetovanja s trosilniki SIP! Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite svojo brezplačno zaporo pred valji ob nakupu trosilnika. Skupaj bomo ustvarili rodovitnejša polja in bujnejše travnike!

 

Za vsa vprašanja in dodatne informacije nas kontaktirajte na prodaja@sip.si | 03 703 85 20.

Ekipa SIP