SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Srečanje trgovcev SIP FR – Sektor JUG

Srečanje trgovcev SIP FR – Sektor JUG

Prejšnji teden, 20. julija 2023, je SIP France ponosno gostil težko pričakovano srečanje trgovcev SIP FR – Sektor JUG in dogodek je bil izjemen uspeh. Trgovci iz vseh koncev južne francoske regije so se zbrali na dnevu, polnem druženja, učenja in praznovanja.

Ekipa SIP France ni varčevala s trudom pri natančnem načrtovanju in organizaciji te pomembne priložnosti. Od izbire popolnega prizorišča do priprave dinamičnega dnevnega reda, vsaka podrobnost je bila premišljeno oblikovana, da se zagotovi brezhibna izkušnja za vse udeležence.

Dogodek se je začel s toplo dobrodošlico Andreja Cosovicija (direktorja prodaje SIP d.d.), ki je imel navdihujoč govor, v katerem je poudaril pomen partnerstva trgovcev na SIP-ovi poti rasti in uspeha.

Eden od vrhuncev dogodka je bilo neprecenljivo znanje, ki so ga delili udeleženci sami. Trgovci so si odprto izmenjevali izkušnje, strategije in zgodbe o uspehu ter tako ustvarjali vzdušje sodelovanja in medsebojnega učenja.

»Pri srečanju trgovcev SIP FR – Sektor JUG ni šlo samo za posel – šlo je za spodbujanje občutka skupnosti in spoštovanja,« je dejal Marcel Bouget (vodja prodaje SIP Fance). “Verjamemo, da je močno partnerstvo zgrajeno na zaupanju in hvaležnosti, in ta dogodek nam je omogočil, da izrazimo svojo pristno zahvalo našim predanim trgovcem.”

Ekipa SIP France že gleda v prihodnost in pripravlja še več srečanj trgovcev po vsej Franciji.