Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / SIP začenja sodelovanje s podjetjem KRAMP

SIP začenja sodelovanje s podjetjem KRAMP

V želji po nenehnem izboljšanju uporabniških izkušenj naših strank, smo v SIP zastavili visoke cilje tudi pri oskrbi z rezervnimi deli. Poleg 10-letnega jamstva dobavljivosti rezervnih delov od nakupa stroja SIP želi zagotoviti dobavo le-teh znotraj 24 ur od naročila. 

Za doseganje zastavljenih ciljev smo s podjetjem KRAMP sklenili strateško sodelovanje, ki bo pripomoglo k izboljšanju razpoložljivosti in odzivnosti pri oskrbi z rezervnimi deli.  

 

S 70-letno tradicijo je KRAMP  največji evropski operater na področju oskrbe z rezervnimi deli. Pokriva večino Evropskih trgov preko enajstih KRAMP distribucijskih centrov (HUB).   

 

S pomočjo  treh KRAMP centrov bomo zagotovili čez nočne dostave na naših strateških trgih v Veliki Britaniji, Nemčiji in na Poljskem. Preko omenjenih centrov se bo odvijala oskrba še na Irskem (ROI in NOI), Madžarskem, v Romuniji, Estoniji, Latviji in Litvi. V prihodnosti planiramo  širitev tudi na druge Evropske trge.  

 

Sodelovanje s podjetjem KRAMP bo pripomoglo k bolj ažurnemu planiranju proizvodnje in nabavnih kanalov, izboljšanju standardov označevanja in pakiranja posameznih delov, boljši preglednosti in izboru s pomočjo povezanih digitalnih platform. Vse skupaj predstavlja velik korak k zastavljenim ciljem. 

 

Direktor prodaje 

Andrei Cosovici