Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / SIP raziskuje škotski trg @SCOTGRASS

SIP raziskuje škotski trg @SCOTGRASS

V tednu med 13. in 19. majem 2019 je bilo v Evropi najtopleje na Škotskem, kar je bilo prav odlično za udeležbo na ScotGrass 2019. ScotGrass ponuja edinstveno priložnost, da lahko poleg tega, da vidite najsodobnejšo opremo pri delu, razpravljate tudi o novih idejah z vodilnimi strokovnjaki. Dogodek je potekal v sredo, 15. maja blizu Dumfriesa na Škotskem.

Podjetja so na več kot 50 hektarjih travniških površin razstavila in demonstrirala opremo za nabiranje trave. SIP je svojo 2 hektarsko veliko parcelo delil z družbo Bergmann, nemškim strokovnjakom za krmne vagone. SIP se je udeležil dogodka z glavnim ciljem – privabiti nove trgovce na Škotskem. Ključna odločitev je bila izbira inovativnih izdelkov SIP na dogodku. SIP Demo ekipa je pokazala komplet kosilnic, obračalnikov in zgrabljalnikov. Poleg običajnega seta SIP strojev so obiskovalci lahko videli novo kombinacijo pobiralnih zgrabljalnikov AIR 500 T – 300 F. Debela in težka trava je bila lahka naloga za našo SIP Demo ekipo. Kombinacija kosilnice SILVERCUT DISC 900 C FC je izvedla čist in natančen rez. Obračalnik SPIDER 1100 | 10 T je travo porazdelil enakomerno in brez grudic pri težkih pridelkih. Dvojni vrtavkasti zgrabljalnik STAR 1000 | 30 T v kombinaciji s pobiralnim zgrabljalnikom AIR 500 T pa sta izvedla čisto in natančno prevzemanje krme, ki ne pušča sledov.

SIP pričakuje polno zasedeno sezono v drugem letu po vstopu na britanski trg. Predstavitev inovativne linije na ScotGrass 2019 je pomembna osnova za rast v severnem delu Velike Britanije, ki pomaga pri rasti blagovne znamke SIP. Martin Holden, prodajni predstavnik SIP-a v Veliki Britaniji, meni: »Dogodek je pomemben mejnik v nadaljnjem razvoju prodaje SIP v Veliki Britaniji. Bili smo navdušeni nad odzivom potencialnih novih trgovcev in kmetov. Prepričan sem, da bomo v prihodnjih letih na Škotskem in v severni Angliji videli še večjo prisotnost SIP strojev.”