Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / SIP dan odprtih vrat 2019

SIP dan odprtih vrat 2019

V petek, 26.aprila 2019 smo v SIP-u priredili tradicionalni Dan odprtih vrat, ki ga je obiskalo več kot 700 obiskovalcev, med njimi tudi gostje iz tujine in sicer iz sedmih držav (Francija, Danska, Avstrija, Hrvaška, Srbija, Češka in Poljska).

Letošnje druženje je bilo namenjeno obeležbi 65.obletnice ustanovitve podjetja v Šempetru, ki se je prvih nekaj let imenovalo Agroservis.

Po 65 letih, je podjetje SIP zraslo v enega vodilnih proizvajalcev za spravilo trave s fokusom na diskastih kosilnicah, obračalnikih in dveh tehnologijah zgrabljanja. Naša vizija je postati vodilni ponudnik sistemov za pripravo trave. Druženje sta popestrila voditelja radia Veseljak, dogodek pa so otvorili predsednik uprave mag. Uroš Korže, direktorica prodaje za Slovenijo in področje bivše skupne države, gospa Ivanka Belej in podžupan občine Polzela gospod Mihael Frankovič.

Najprej smo v dopoldanskem času na travniku na Polzeli izvedli demonstracijo naših največjih strojev, ki jo je vodil vodja marketinga Miha Miheljak. Tekom demonstracije, so obiskovalci lahko izvedeli, da smo v marsikateri tehnologiji med velikimi, ampak s kosilnico SILVERCUT 1500 T lahko zagotovo trdimo, da smo največji. Prvi na svetu smo s serijsko izvedbo vlečene kosilnice s 4 enotami in 15 m delovne širine. Zmogljivost košnje pa je kar do 150 ha/dan. 4 samostojne enote omogočejo stroju v kombinaciji s HP rabremenjevanjem, kljub velikosti, izredno prilagajanje terenu. Enostavno manevriranje s strojem je rešeno s krmilno osjo, ki omogoča stroju idealno sledenje traktorju – radij zavoja kosilnice je enak radiu zavoja stroja. Kljub kompleksni postavitvi grebenov med delom, je stroj izredno kompakten med transportom.

Poleg največje kosilnice na svetu smo na demonstraciji predstavili še obračalnik SPIDER 1100|10 T, rotacijki zgrabljalnik STAR 1250|50 T in pobirlani zgrabljalnik AIR 300 F + 500 T.

Najlepše se zahvaljujemo gospodu Rakun Robiju, ki nam je z odstopom travnika omogočil prikaz te demonstraciji, zahvala pa gre tudi gospodu Zabukovnik Ferdu, ki je omogočil parkirni prostor za čas demonstracije.

Demonstraciji na Polzeli je sledilo druženje na sedežu podjetja v Šemeptru, kjer so si obiskovalci med drugim lahko ogledali našo proizvodnjo.

Direktor prodaje in marketinga g. Andrei Cosovici in direktorica prodaje za Slovenijo ga. Ivanka Belej sta s ponosom podelila dve plaketi SIP AMBASADOR. Gre za najbolj zveste uporabnike, ki imajo na svojem dvorišču celotno mehanizacijo za spravilo trave Sebastjanu Cerarju iz Doba in Primožu Berusu in Mirne Peči. Iskrena zahvala in čestitke še enkrat obema in seveda tudi njunima družinama.

Spodaj vabljeni k ogledu foto utrinkov z dogodka: