»AGRITECH kot se šika!« lahko letos rečemo SIPovci.

V duhu 70letnice delovanja podjetja SIP, smo se udeležili sejma AGRITECH v Celju. Pohvalimo se lahko s priznanjem Naj Agritecha 2024 v kategoriji Spravilo krme s travinja, ki jo je prejela naša nova dvojna kosilna kombinacija s trakovi DISC HD D in ki poleg izjemne zmogljivosti omogoča tudi oblikovanje zgrabka. Hvala vsem, ki ste glasovali!

V sklopu sejemskega dogajanja se je poleg razstavljenih strojev odvijalo še veliko prireditev in dogodkov med katerimi smo se SIPovci udeležili zanimive delavnice, ki jo je organizirala Zveza slovenske podeželske mladine v sodelovanju s podjetjem LoginEKO, ki eden večjih ekoloških pridelovalcev hrane.  Na delavnici so predstavili svoje inovativne pristope v kmetijstvu in trajnostni pridelavi hrane s poudarkom na digitalizaciji, obenem pa so želeli izvedeti tudi več o tem s kakšnimi razmerami in izzivi se srečujejo kmetje v Sloveniji. Poudarek je bil na tem kako bi slovenskim kmetijam, se pravi manjšim kmetijam, z razdrobljenimi parcelami in večinoma usmerjenim v živinorejo, lahko pomagali s tehnologijami, ki jih ponujajo.

Sejem ste obiskali številni navdušenci nad kmetijsko mehanizacijo in si ogledali mnogotere razstavljene stroje in inovativne rešitve. Obiskali ste tudi SIP razstavni prostor in pokazali veliko zanimanja za naše stroje ter za našo storitev. Veselimo se torej uspešnega sodelovanja z novimi in že obstoječimi SIPuporabniki ter partnerji.

 

Čez dve leti se ponovno srečamo v Celju, do takrat pa vas vabimo, da se udeležite številnih dogodkov na katerih bomo prisotni in nas obiščite na dnevu odprtih vrat, ki bo potekal konec Aprila v našem novem SIP centru!

 

Se vidimo!

 

Več o dogodkih SIP najdete tukaj.