Veseli nas, da vas lahko pozdravimo na novi, interaktivni SIP spletni strani, ki je trenutno na voljo v štirih jezikovnih različicah in je še v pripravi. Novo spletno mesto bomo tako nadgrajevali z novimi vsebinami, razvijali dodatne funkcije in izboljševali obstoječe.

Najkrajša pot do želenih informacij

Spletna stran ponuja preglednejši dostop do iskalnega menija, ki je razdeljen na štiri glavna področja: produkte, prodajo, podporo in informacije o podjetju.

Pod zavihkom PRODUKTI boste enostavno našli po kategorijah predstavljene stroje, ter njihove prednosti, ki se odražajo v strokovnosti in robustnosti.

Pod zavihkom PRODAJA se nahaja zavihek prodajna mreža, katere struktura omogoča prilagodljivo, enostavno iskanje SIP distributerjev, prodajalcev strojev, serviserjev in prodajalcev rezervnih delov SIP, glede na izbrano državo. Razdelki reference, novice, dogodki in media center ponujajo uporabne informacije s prodajnega področja, odzive zadovoljnih strank, partnerjev, najboljših praks s področja priprave kakovostne krme, strokovnih in uporabnih nasvetov, dogajanj na domačih tleh, v podjetju in po svetu, ter splošnih in zanimivih informacij s področja kmetijske mehanizacije. Pod prodajnim zavihkom najdete tudi predstavljene možnosti financiranja.

Zavihek PODPORA nudi vse potrebne, strokovne informacije glede servisa in reklamacij, svetovanj, rezervnih delov in produktne dokumentacije.

Pod zavihkom PODJETJE so vam na voljo informacije o podjetju, njegovi zgodovini, tradiciji in ukoreninjenosti, ostalih vrednotah, poslanstvu, naši proizvodnji, zaposlenih, zaposlitvenih razpisih, ter obvestila za delničarje.

Spletna stran ponuja tudi integrirane gumbe za dostop do SIP kanalov na Facebooku, Instagramu, Youtube-u in kontaktnih obrazcev, ter prijavo na SIP novičnik.

Upamo, da bo nova, spremenjena spletna stran izboljšala vašo izkušnjo na naši strani. Z veseljem lahko z nami delite vaše komentarje preko spletnega obrazca.