SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / NASTAJA NAJVEČJI SIP CENTER

NASTAJA NAJVEČJI SIP CENTER

Ob glavni cesti v Šempetru se je letos spomladi začela gradnja največjega poslovnega objekta v dolini. SIP, podjetje ki na tem mestu domuje že skoraj 70 let in vztrajno piše zgodbo uspešnega razvijalca in proizvajalca kmetijske mehanizacije, posodablja in povečuje poslovne prostore.

SIP se je v zadnjem desetletju prelevil iz razvijalca in proizvajalca razmeroma široke palete kmetijske mehanizacije v specialista na področju robustnih kosilnic, obračalnikov in zgrabljalnikov, in sledi viziji postati vodilni specialist na svojem področju. Mesto vodilnega igralca seveda gradi z izdelki, a višje ko so SIP stroji na lestvici zaželenosti, večja so pričakovanja glede vseh izkušenj, ki gradijo znamko SIP. Poleg strojev je za SIP najpomembnejše marketinško orodje tovarna. Sodobno opremljena proizvodnja pri kupcih zbuja zaupanje, ker pa je kupcev vse več, je tudi obiskov in ogledov vse več, usposabljanja novih partnerjev je več in pričakovanja vseh rastejo. Zato želijo celotno »SIP izkušnjo« postaviti na višjo raven. Tudi število zaposlenih se je povečalo, zato je letos na vrsto prišla nova, velika naložba v širitev in posodobitev.

V poslovnem prostoru bodo svoje mesto dobili sodoben razstavni prostor, ki bo s steklenimi stenami ponujal ogled mehanizacije tudi s ceste in bosta vanj vabljeni poslovna in širša javnost, kongresni in trening center namenjen poslovnim partnerjem, ter pisarniški del za SIPovo ekipo. Hkrati s postavitvijo novega objekta, SIP prenavlja tudi dele podjetja, ki jih s ceste manj opazimo. V naslednjih tednih in mesecih bodo potekali še ureditev parkirnih mest za zaposlene, prenova jedilnice in trgovine nadomestnih delov.

SIP center bo svoja vrata prividoma odprl jeseni 2023, prenova obstoječih poslovnih prostorov pa se bo nadaljevala do začetka leta 2024.