Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / NAGRADNI FOTO NATEČAJ: S fotografijo do obiska sejma AGRA 2019

NAGRADNI FOTO NATEČAJ: S fotografijo do obiska sejma AGRA 2019

Zanima nas, kje vse in kako poteka vaše delo s SIP stroji, ter kdo ste njihovi ponosni uporabniki. Kako vam naši stroji lajšajo delo in pri katerih opravilih vas spremljajo – to nam sporočite s poslano fotografijo in se potegujte za brezplačni vstopnici za obisk Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA, ki bo od 24. – 28.8.2019 potekal v Gornji Radgoni. Več na www.sejem-agra.si.

Na SIP Facebooku www.facebook.com/SIPSlovenia lahko tudi označite osebo, ki bi jo povabili na sejem AGRA 2019 in oba se lahko potegujeta za vstopnici za obisk sejma.

Nagrade:

Med vsemi sodelujočimi, ki bodo poslali svoje fotografije, bomo izbrali pet avtorjev, ter jih nagradili z brezplačnimi vstopnicami za obisk sejma AGRA 2019.

Pogoji sodelovanja:

Pošljite nam eno ali več fotografij (število poslanih fotografij NI omejeno), posnetih na temo dela s SIP stroji. Pogoj je ta, da fotografija vsebuje SIP stroj. Zaželeno je, da na fotografijo ujamete tudi sebe (ali nekoga drugega) med ali po uspešno opravljenem delu s SIP stroji/strojem. Ostala kreativnost je prepuščena vsakemu posamezniku.

Fotografije morajo biti vaše avtorske in z oddajo soglašate in potrjujete, da jih organizator natečaja sme objaviti na www.sip.si in socialnih omrežjih podjetja SIP.

Pošiljanje fotografij:

Fotografije (formata JPG ali JPEG), s svojimi kontaktnimi podatki in pripisom FOTO NAGRADNI NATEČAJ, pošljite na e-mail marketing@sip.si. Fotografije naj bodo označene z lokacijo, kjer je bila fotografija posneta in z imenom, ter priimkom avtorja (primer: Ribnica_Janez_Novak).

Pravila nagradnega foto natečaja »S fotografijo do obiska sejma AGRA 2019« SIP Strojna industrija d. d. – podarjamo 5×2 vstopnici za obisk sejma AGRA 2019.

 1. Nagradna igra ni na noben način povezana s podjetjem Facebook in ni sponzorirana, podprta ali organizirana s strani Facebooka. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje, prejme organizator nagradne igre. Prejemnik informacij, ki jih posreduje udeleženec, ni Facebook, ampak organizator nagradne igre podjetje SIP Strojna industrija d.d., ki je operater Facebook-ove strani SIP Strojna industrija d.d.. Pridobljene informacije bodo uporabljene izključno za nagradno igro. Sodelovanje v nagradni igri je možno le pod pravili in pogoji, ki so navedeni tukaj. S sodelovanjem udeleženec izrecno priznava ta pravila in pogoje sodelovanja. Podjetje SIP Strojna industrija d.d. si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega opozorila in obrazložitve odpove nagradno igro.
 2. Nagradna igra se začne 13.8.2019 in konča 19.8.2019 ob 12.00.
 3. Nagrade so 5×2 vstopnici za obisk sejma AGRA 2019. Nagrada bo izžrebancu dostavljena na dom/ali po e-mailu, po zaključku nagradnega foto natečaja.
 4. Komentarji, ki kršijo smernice Facebook, slovensko pravo, bonton in/ali avtorske pravice, bodo izbrisani brez predhodnega opozorila. Udeleženec bo izključen iz žrebanja.
 5. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, starejše od 18 let in so oboževalci (fan) podjetja SIP na Facebooku. To postaneš s klikom na »Všeč mi je/Like« na SIP Slovenia Facebook strani (www.facebook.com/SIPSlovenia/).
 6. Za izbor petih nagradnih fotografij, bo organizator imenoval komisijo, ki bo sestavljena iz treh predstavnikov podjetja SIP Strojna industrija d.d…
 7. Komisija vodi zapisnik o poteku izbora:
  a) imenovani člani komisije,
  b) datum, čas in kraj izbora fotografij,
  c) število vseh pravočasno in pravilno prejetih fotografij,
  d) rezultat izbora.
 8. Dobitnik glavne nagrade bo objavljen v roku (3) dni po zaključke nagradnega foto natečaja, na SIP-ovih socialnih omrežjih ter na spletni strani www.sip.si. Nagrajenec bo kontaktiran s strani organizatorjev nagradne igre. Nagrada bo izžrebancu dostavljena na dom/ali po e-mailu, po zaključku nagradnega foto natečaja.
 9. Osebni podatki udeležencev se zbirajo zgolj za nagradno igro in bodo uporabljeni v podjetju SIP Strojna industrija d.d. izključno za potrebe nagradne igre. Udeleženec se izrecno strinja in soglaša s tem. Udeleženec lahko to soglasje pisno prekliče. Udeleženec jamči za pravilnost in popolnost predloženih podatkov.
 10. Nagrajenec po zakonu ni dolžan prijaviti nagrade v davčno osnovo, saj vrednost prejete nagrade ne presega 42 evrov.
 11. Omejitev sodelovanja v foto natečaju: zaposleni, izvajalci, pravni nasledniki in zastopniki podjetja SIP Strojna industrija d.d. niso upravičeni do sodelovanja v nagradni igri.
 12. Obvezujoča pravila. Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z nagradnim foto natečajem in so odgovorni za izdajo nagrade. Poleg tega so pravila obvezujoča še za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradnem foto natečaju priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali.
 13. Pravila in pogoji nagradnega natečaja so v času trajanja natečaja v celoti na vpogled na spletnem mestu www.sip.si.
 14. Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator, ki si bo prizadeval vse spore, ki bi nastali v zvezi z natečajem, reševati po mirni poti. V kolikor to ne bi bilo mogoče, je za spore pristojno okrajno sodišče v Celju.
 15. Organizator nagradnega foto natečaja ne odgovarja za morebitne napake povezane z oddajo fotografij (nedelovanje portala Facebook, nedelujoča internetna povezava, neuspešno nalaganje, prepozno prikazana objava, tehnične in računalniške napake, …).
 16. Udeleženec, ki v foto natečaju predloži fotografijo s tem organizatorju jamči, da razpolaga z vsemi materialnimi in avtorskimi pravicami te fotografije in jih v celoti prenaša na organizatorja nagradnega foto natečaja. Nagrajenec podaja nepreklicno soglasje za objavo, razstavo, tiskanje ter distribucijo v vseh medijih (tiskanih, na spletu, Facebook profilu, …) organizatorju nagradnega natečaja brez pravice nadomestila oziroma plačila. Hkrati se odpoveduje pravici pregledovanja, odobritve ali kakršnega koli nasprotovanja uporabi fotografije.
 17. Pridobljene osebne podatke bo organizator skrbno varoval in uporabljal v skladu z zakonom ter samo za namen, za katerega so pridobljeni. Varstvo osebnih podatkov je zagotovljeno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07).
 18. Osebni podatki nagrajencev: Facebook profil (za potrebe sodelovanja v nagradnem natečaju, izbora in kontaktiranja zmagovalca); ime in priimek, naslov bivanja (za potrebe dostave nagrade); kontaktna telefonska ali GSM številka (za potrebe obveščanja v primeru kakršnihkoli težav z dostavo nagrade).
 19. Uporabniki podatkov so organizatorji nagradnega natečaja ter odgovorni za dostavo nagrad.
 20. Udeleženec s pristopom k nagradnem foto natečaju soglaša, da se lahko fotografije poslane v ta natečaj uporabijo za trženjske namene organizatorja nagradnega foto natečaja.