Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / MEDNARODNO IZOBRAŽEVANJE TRGOVCEV V NAŠI TOVARNI

MEDNARODNO IZOBRAŽEVANJE TRGOVCEV V NAŠI TOVARNI

SIP, največji proizvajalec kmetijske mehanizacije, ki razvija zmogljive stroje za spravilo krme,  je za trgovce in serviserje izvedel tehnična šolanja. V namen zagotavljanja celovite tehnične podpore strokovno usposobljenega kadra, so na sedežu podjetja SIP v februarju potekala izobraževanja za nemške in druge mednarodne pooblaščene trgovce in serviserje. Izvedeno je bilo seveda tudi izobraževanje za slovenske serviserje.

 

Vsebine usposabljanja so usklajene s stopnjo znanja udeležencev

Šolanje se je izvajalo v dveh nivojih Master 1 in Master 2. Program Master 1 vključuje osnovno razumevanje nastavitev strojev za varno delo, pridobitev znanja o priklopu strojev na traktor, znanje osnovnega vzdrževanja in popravila stroja. Izobraževanje druge stopnje Master 2 pa je namenjeno tistim udeležencem, ki že imajo predhodno znanje. Na drugi stopnji je poudarek predvsem na ključnih servisnih posegih ter pregledu sprememb in posodobitev na strojih. Na obeh stopnjah izobraževanja učenje poteka na praktičnih primerih ter vključuje tudi seznanjanje s pogoji o upravljanju s triletno garancijo.

 

Potrdilo kot predpogoj za pooblaščene storitve

Po končanem dvodnevnem usposabljanju udeleženci prejemejo certifikat, s katerim so pridobili status pooblaščenega serviserja SIP za zagon strojev ter za vzdrževanje in podaljšanje triletne garancije.

 

V februarju usposobili kar 189 udeležencev

V februarju 2020 se je usposabljanja udeležilo več kot 150 trgovcev in serviserjev iz Nemčije, Nizozemske, Danske, Italija, Češke, Kanade, Avstrije, Belgije, Luksemburga in Irske, medtem ko je šolanje Francoskih partnerjev potekalo v Franciji. Sledilo je še usposabljanje skoraj 40 udeležencev iz Slovenije in Hrvaške.