Vabimo vas, da obiščete SIP na sejmu Szepietowo 2023, ki bo potekal od 24. junija do 25. junija 2023. Ta težko pričakovan dogodek prikazuje najnovejše dosežke v kmetijski industriji in zagotavlja platformo za vodilne v industriji, da predstavijo svoje inovativne rešitve.

SIP najdete na razstavnem prostoru podjetja Danex v Szepietowo na Poljskem. Za več informacij o razstavi in ​​njeni lokaciji obiščite uradno spletno stran: https://wystawaszepietowo.pl/.

Naš partner Danex iz Poljske, bo na dogodku zastopal SIP stroje. Danex je znan po svojem strokovnem znanju in predanosti zagotavljanju visokokakovostnih kmetijskih strojev. Njihova ekipa bo na voljo za zagotavljanje informacij o izdelkih SIP in vam bo pomagala pri raziskovanju funkcij in prednosti naših strojev.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da si iz prve roke ogledate SIP-ove vrhunske kmetijske stroje in odkrijete, kako lahko naše rešitve prispevajo k rasti in učinkovitosti vaših kmetijskih dejavnosti.

Veselimo se, da vas lahko pozdravimo na sejmu Szepietowo 2023. Pridružite se nam, da raziščemo prihodnost kmetijske tehnologije in skupaj gojimo nove možnosti.

Lep pozdrav,

SIP ekipa