Z veseljem vabimo na sejem AGRO SHOW, ki bo v Bednaryju od 22. do 24. septembra 2023. AGRO SHOW je eden največjih in najprestižnejših kmetijskih sejmov v regiji, ki privablja tako profesionalce kot ljubitelje industrije. .

SIP bo kot razstavljavec predstavil naše najnovejše inovacije in vrhunsko kmetijsko mehanizacijo. Vabimo vas, da obiščete našo stojnico, ki se bo razprostirala na impresivni površini 500 kvadratnih metrov.

Razstava se bo začela vsak dan ob 9.00 in vam bo omogočila zgodnji začetek raziskovanja razstav, udeležbo na informativnih seminarjih in smiselne razprave s strokovnjaki iz industrije. Razstavišče AGRO SHOW se nahaja na G6PC+57W Łagiewniki. Za več informacij o razstavi obiščite uradno spletno stran: [https://www.agroshow.pl/agroshow/en/].

V živo si boste lahko ogledali:

Navdušeni smo, da se lahko povežemo z vami na AGRO SHOW Bednary 2023, kjer si lahko iz prve roke ogledate kakovost, zmogljivost in zanesljivost strojev SIP. Naša ekipa vam bo na voljo za podrobne informacije, odgovore na vaša vprašanja in razpravo o tem, kako lahko naše rešitve prispevajo k vašim kmetijskim prizadevanjem.

Shranite si datum in se nam pridružite na AGRO SHOW Bednary 2023, da izkusite prihodnost kmetijstva in odkrijete, kako lahko SIP okrepi vaše kmetijske aktivnosti.

Lep pozdrav,

ekipa SIP