Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / “Z LAHKOTO BODO OPRAVILE Z NASLEDNJO SEZONO, SAJ ŠE VEDNO DELUJEJO VRHUNSKO.”

“Z LAHKOTO BODO OPRAVILE Z NASLEDNJO SEZONO, SAJ ŠE VEDNO DELUJEJO VRHUNSKO.”

Josh Bleeker je v podjetju Bleeker Ag Services, kot koncesionar pričel delovati leta 2014 in postal znan po tem, da je na južnem otoku Nove Zelandije, v regiji Canterbury ponujal vrhunske kmetijske storitve.

V glavnem se ukvarja z baliranjem, ter s spravilom travinja, izven sezone pa tudi s sajenjem krmne pese. Po svoji prvi sezoni je Josh iskal nov set dvojnih kosilnic, ki bi mu pomagale pri večanju svojega posla. “Gledal sem ponudbo vseh znamk in imel priložnost preizkusiti SIP kosilnico. Preizkusili smo jo na umazani, zimski in odmrli travi in bil sem navdušen.”

“Ko sem se srečal s SIP stroji, sem sprva mislil, da gre za poceni drugorazredno evropsko blagovno znamko, zato se ta ni znašla med mojimi možnostmi izbire,” je komentiral Josh. “Po predstavitvi SIP strojev sem videl, kako močni so in kako kakovosten je rez. Kljub težkim pogojem sem bil presenečen, kako dobro se je prilagajanje kosilnice odrezalo na razgibanem terenu.”

Josh se je takrat odločil za nakup trojne kosilne kombinacije SIP SILVERCUT DISC 1000 C in v zadnjih štirih sezonah z njo pokosil več kot 12.000 ha. “Z lahkoto bodo opravile z naslednjo sezono, saj še vedno delujejo vrhunsko.”

Lani je potreboval nadgradnjo 9-metrskega zgrabljalnika in bilo mu je všeč kar je videl na dvorotorskem zgrabljalniku SIP STAR 1000|30 T“Kosilnice SIP so narejene po zelo visokih standardih in to velja tudi za zgrabljalnike. Delovna širina 10ih metrov popolnoma ustreza delovni širini 10-metrske kosilnice in tudi zaradi hidropnevmatskega vzmetenja, ter možnosti nastavitve krivulje na rotorju, ni bilo več pomisleka, da se ne bi odločili še za SIP zgrabljalnik.”

“Ekipa SIP je prišla na obisk že nekajkrat in zelo si želijo nadaljnjih razvojev produktov,” je komentiral Josh. “To smo opazili na strojih, ki smo jih kupili zatem. S SIP partnerjem z Nove Zelandije, Webbline-om, je dobro sodelovati, saj ti je kdo na voljo tudi čez vikend ali ponoči in jim ni ničesar težko. Pri njih smo kupili že veliko strojev. Gre za odličen poslovni odnos.”