SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Uspešno srečanje trgovcev s partnerji iz Španije in Portugalske

Uspešno srečanje trgovcev s partnerji iz Španije in Portugalske

V duhu sodelovanja in skupnega uspeha smo prejšnji teden organizirali še eno srečanje prodajalcev, na katerem so se zbrali ugledni partnerji iz Španije in Portugalske. Ta ključni dogodek, ki je potekal v sodelovanju z našim zanesljivim španskim distributerjem AG GROUP, s katerim smo med dogodkom praznovali tudi 10. obletnico, je služil kot platforma za spodbujanje povezav, izmenjavo spoznanj in usklajevanje strategij za skupno rast.

Dnevni red srečanja trgovcev je bil skrbno pripravljen tako, da je obravnaval ključne trende v panogi, tržno dinamiko in priložnosti za sodelovanje, kjer so trgovci in predstavniki iz Španije in Portugalske sodelovali v plodnih razpravah ter izmenjali ideje in najboljše prakse. S tem so bili postavljeni temelji za močnejše vezi in večje sodelovanje v prihodnosti.

Srečanje je bilo tudi odlična platforma za predstavitev naših najnovejših izdelkov in inovacij v našem novem centru SIP, kjer smo okrepili sinergijo med SIP, AG GROUP in cenjenimi trgovci iz Španije in Portugalske, ki obeta prihodnost, zaznamovano z rastjo in vzajemnim uspehom.

Ko razmišljamo o tem uspešnem srečanju, se veselimo nadaljnje rasti in blaginje, ki jo bo naše sodelovanje z družbo AG GROUP zagotovo prineslo na španskem in portugalskem trgu, kjer prepoznavamo velik potencial za naše profesionalne travniške stroje.