SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Uspeh podjetja SIP na sejmu Agra 2023 v Gornji Radgoni, Slovenija

Uspeh podjetja SIP na sejmu Agra 2023 v Gornji Radgoni, Slovenija

Med 26. in 31. avgustom 2023 je podjetje SIP d.d. z velikim veseljem sodelovalo na mednarodnem sejmu Agra v Gornji Radgoni, Slovenija. To je bil eden izmed pomembnejših dogodkov v kmetijski industriji v regiji, in SIP se je predstavil s svojo najnovejšo inovacijo, kosilnico DISC HD 1000 D FS. Sejem je bil za podjetje izjemno uspešen, saj smo prejeli več pomembnih priznanj in dosegli visoko raven obiska.

Nova generacija diskastih kosilnic, znana kot SIP DISC HD, je prevzela središče pozornosti na sejmu Agra 2023. Ta izdelek je navdušil tako obiskovalce kot tudi strokovnjake s kmetijskega področja. DISC HD 1000 D FS se je izkazal kot izjemno zmogljiva in inovativna kosilnica, kar je privedlo do podelitve dveh prestižnih priznanj – Zlate medalje za kakovost in naziva Šampion kakovosti. To priznanje potrjuje odličnost in predanost podjetja SIP kakovosti in inovacijam v kmetijskem sektorju.

Direktor marketinga SIP d.d. Miha Miheljak je ob tem dosežku izjavil: “Za nas je to izjemno pomemben trenutek. Prejemanje Zlate medalje in naziva Šampiona kakovosti potrjuje naše trdo delo in predanost razvoju najboljših rešitev za kmetijsko industrijo. Hvala vsem strankam in partnerjem za podporo. Ob tem uspehu si bomo še naprej prizadevali za ustvarjanje vrhunskih izdelkov in inovacij v kmetijskem sektorju.”

Poleg predstavitve nove kosilnice DISC HD 1000 D FS je podjetje SIP tradicionalno pripravilo tudi SIP dan za svoje poslovne partnerje. Na tem dogodku smo se zahvalili svojim partnerjem za sodelovanje in razglasili novega SIP ambasadorja. Letošnji ambasador je postala kmetija Kaučič iz Gornjih Ivanjcev v Slovenskih Goricah. To naziv odraža njihovo dolgoletno predanost kmetijskemu sektorju, inovativnim pristopom k kmetijski dejavnosti in lojalnost podjetju SIP..

Sejem Agra 2023 je tako pustil močan vtis in potrdil vodilni položaj podjetja SIP na področju kmetijskih inovacij. Podjetje bo še naprej razvijalo vrhunske rešitve za kmetijsko industrijo ter si prizadevalo za izboljšanje kakovosti in produktivnosti v kimetijstvu.