SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Trije pestri meseci v SIPu, ki so potekali v duhu prodajnih in tehničnih šolanj

Trije pestri meseci v SIPu, ki so potekali v duhu prodajnih in tehničnih šolanj

Na prodajnih in tehničnih usposabljanjih, ki vključujejo več različnih predavanj, se SIP prodajalci in serviserji seznanijo z vrednotami, poslanstvom in dolgoletno tradicijo družbe SIP. Poznavanje podjetja, razumevanje identitete in filozofije podjetja SIP našim partnerjem in osebju na terenu omogoča, da zaupajo podjetju in tako gradijo močnejše odnose z bodočimi in obstoječimi SIP uporabniki.

Usposabljanja so namenjena osvežitvi znanja in predstavitvi našega prodajnega programa ter novosti tako iz prodajnega kot iz tehničnega vidika. Želimo namreč, da so naše ekipe, na terenu doma in v tujini, sproti na tekočem z vsem kar se pri nas dogaja saj le tako lahko zagotavljajo najboljšo storitev našim uporabnikom. Najnovejše informacije o izdelkih in prednostih le-teh pa so seveda tudi pomembni gradniki uspešne prodaje.

V letošnjem letu je tako za nami že 16 obsežnejših tehničnih šolanj, ki so se jih udeležili serviserji iz Belgije (podjetje AGRITOP), Češke (Agrotec, UNIAGRA CZ, ARBO, AGRI CS, Agrotechnic Moravia, NAVOS FARM TECHNIC, AGRISYSTÉM in ZD Sloupnice), Francije in Nemčije (Gruber, Schuler), Poljske (Korbanek), Združenega kraljestva (Ernest Doe, Cornthwaite Group), Hrvaške (Agrostart, Interexport, Top agro, Jukić, Agroklas, Orbita promet) in seveda Slovenije (Hafles, Lagerhof, Agro market, PC Kmečki stroji, KZ Sl. Bistrica, Greif mehanizacija, Jagros)

Konec meseca nas je obiskalo 7 skupin in sicer Grški serviserji iz podjetja CONDELLIS, PAUL J., S.A., danski iz WekoAgro, madžarski in srbski iz KITE,  poljski serviserji iz podjetja Wanicki AGRO in AgroKompani ter slovenski serviserji.

Tehnično šolanje v Bolgariji_AGRITOP         

 

Prav tako smo in še pripravljamo prodajna šolanja. V Bolgariji pri podjetju AGRITOP je prodajno šolanje potekalo januarja, v Grčiji pri našem partnerju P.J. CONDELLIS S.A. pa smo ga izvedli februarja. V prostorih podjetja SIP je potekalo šolanje prodajnega osebja romunskega  partnerja FARMTECH ROMANIA, ter avstrijskih trgovcev, ki delujejo pod okriljem našega dolgoletnega partnerja EZ AGRAR.

      

Obiskalo nas je tudi prodajno osebje osmih francoskih partnerjev, ki jih je pripeljala naša francoska SIP ekipa. To so bili predstavniki podjetij PETIT SA, SARL AJAP, Mazé-BSA in trgovci, ki so vključeni v skupino SCAR, ETS HENRELLE, BELLOIR MACHINES AGRICOLES, LAMOUR, SARL DURANDET in  MT Agri.

 

 

Konec meseca so na izobraževanje prišli še naši partnerji iz Severne Evrope. Gostili smo finskega partnerja WIHURI, danskega partnerja WekoAgro ter našega dolgoletnega partnerja iz Norveške, podjetje Orkel, s katerim smo proslavili tudi 10. obletnico sodelovanja.