SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / SIP krepi svoj položaj v Skandinaviji

SIP krepi svoj položaj v Skandinaviji

Objavljeno 29. septembra 2023 v Jordbruksaktuellt – Avtor članka: Ausrine Öhrström, Avtor slike: © SIP

 

Slovenski proizvajalec kmetijskih strojev SIP (SIP Strojna Industrija d.d.) pozdravlja Tomija Korpinena iz Finske kot regionalnega vodjo prodaje za Skandinavijo.

 

 

Slovensko podjetje SIP je specializirano za proizvodnjo strojev za spravilo travinja, in ima že več kot 65 letno tradicijo delovanja. Stroje izvažajo v več kot 30 držav, z velikimi trgi v Franciji, Avstriji, Švici, Nemčiji in Italiji.

Tomi Korpinen, ki ima več kot 20 let izkušenj s kosilnicami in je pred tem delal za največje in vodilne blagovne znamke v industriji, zdaj prevzema vlogo regionalnega vodje prodaje za SIP v Skandinaviji.

“Po mojih izkušnjah SIP-ova ponudba strojev zelo ustreza skandinavskemu trgu, saj ponujajo stroje tako za manjše kot velike kmetije ter za zahtevne ponudnike storitev. Paleta strojev podjetja namreč vključuje tudi 15-metrsko kosilno kombinacijo, ki je najširša v segmentu. Trenutno si SIP prizadeva rasti po vsej Skandinaviji in aktivno išče nove trgovce tudi na švedskem trgu,” v sporočilu za javnost pravi Tomi Korpinen.

 

Več si lahko preberete v originalnem članku, ki ga najdete tukaj.