Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / SIP IN WEBBLINE ŽE DESET LET

SIP IN WEBBLINE ŽE DESET LET

Webbline je vodilni novozelandski ponudnik kmetijskih strojev in opreme, ki s prodajo in servisom pokriva celotno državo, prisoten pa je tudi v Avstraliji.

Webbline-ovo poslanstvo je delo s strankami, svetovanje in dobava ustrezne opreme za njihove potrebe, podprta z vrhunsko servisno službo ter rezervnimi deli. Njihova filozofija je najti pravi izdelek ob pravem času za specifične potrebe in razvoj posameznega podjetja. Ne prodajo več, kot podjetje potrebuje, niti ne nečesa, kar bi podjetje kmalu preraslo.

Strokovna Webbline ekipa nudi individualno svetovanje in vrhunsko mehanizacijo. Prav tako je  Webbline-ova zavezanost k servisiranju in dobavi rezervnih delov pozitivno povezana z ekonomskimi rezultati njihovih strank.

Sodelovanje s SIPom se je začelo leta 2011. Od takrat na Novi Zelandiji  ponujajo široko paleto SIP kosilnic, obračalnikov in zgrabljalnikov. Kot pravijo, vsakodnevne pozitivne  izkušnje z uporabo SIP strojev iz terena krepijo odnose, ki so jih vzpostavili z novozelandskimi kmeti in izvajalci kmetijskih storitev, ter ustvarjajo tesno povezavo s podporno ekipo SIP v Sloveniji.

Glede na edinstvene kmetijske razmere na Novi Zelandiji se prednosti SIP strojev za spravilo travinja kažejo kot rezultat nenehnih izboljšav in inovativnih tehnologij. Vse to sestavlja robustno, zanesljivo in enostavno mehanizacijo, katere učinkovitost delovanja je nad vsemi pričakovanji.