SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / SIP DISC HD – Nova generacija kosilnic za profesionalne uporabnike

SIP DISC HD – Nova generacija kosilnic za profesionalne uporabnike

Kakovost, produktivnost in inovacije se združujejo v novi generaciji kosilnic SIP DISC HD, posebej zasnovanih za profesionalne uporabnike. S popolnoma preoblikovanim pristopom k kosilni tehnologiji so inženirji pri SIPu razvili napredne kosilnice, ki postavljajo nova merila v industriji. Ne glede na delovne pogoje, nihanja vremena in zahtevne terene, je SIP DISC HD pripravljen odgovoriti na vse potrebe.

Visoka produktivnost in vrhunska kakovost krme

Nova generacija diskastih kosilnic SIP DISC HD se ponaša z največjo produktivnostjo in izjemno kakovostjo krme. Razvite v tesnem sodelovanju s strokovnjaki ter upoštevajoč povratne informacije uporabnikov, te kosilnice prinašajo vrhunske rezultate ne glede na izzive. Delovna širina do 10,2 metra omogoča košnjo velikih površin v najkrajšem času.

Prilagodljivost za spremenljive razmere

Edinstvena lastnost nove generacije kosilnic SIP DISC HD je njihova izjemna prilagodljivost. S tehnologijo gnetenja in izdelave zgrabkov s transportnimi trakovi lahko kosite, gnetete in pripravljate zgrabke krme v enem samem koraku. To je ključno v spreminjajočih se vremenskih pogojih, ki vplivajo na vsakodnevno delo na kmetijah. S tem sistemom se prihrani čas in energijo ter zagotovi, da je krma pripravljena hitro in učinkovito.

Inovativna tehnologija za zanesljivost

SIP DISC HD je opremljen z vrsto inovativnih sistemov za varovanje in spremljanje obremenitev na pogonskih sklopih. To omogoča takojšnje ukrepanje in preprečevanje morebitnih okvar stroja, kar zagotavlja neprekinjeno delovanje in zmanjšuje stroške popravil. Hkrati avtomatizacija omogoča enostavno upravljanje preko elektro-hidravličnega krmilnika ali povezavo s sistemom ISOBUS, kar prispeva k boljši uporabniški izkušnji.

Modularna gradnja za prilagodljivost

SIP DISC HD se lahko prilagodi različnim potrebam in zahtevam uporabnikov, saj ponuja sistem modularne gradnje. To omogoča enostavno izbiro med različnimi konfiguracijami kot so recimo prstni gnetilniki (plastični, kovinski) ali valjasti gnetilnik v kombinaciji z ali brez transportnih trakov, ki ustrezajo specifičnim potrebam uporabnikov. Oprema se lahko enostavno dodaja ali odstranjuje glede na naročilo stranke, kar olajšuje vzdrževanje in servisiranje ter zmanjšuje stroške.

Trajnost in ekonomičnost

SIP DISC HD ni le zmogljiva kosilnica, ampak tudi stroj, ki prispeva k trajnostnem kmetovanju. Z optimiziranim procesom gnetenja in izdelave zgrabkov ter inovativnimi varnostnimi mehanizmi, pomaga izboljšati storilnost ter zmanjšati stroške vzdrževanja in popravil. S pridelavo čiste in kakovostne krme prispeva k boljši prireji in počutju živali s čimer se povečuje donosnost kmetije.

Povzetek

Nova generacija kosilnic SIP DISC HD predstavlja korak naprej v profesionalnem kmetijstvu, povečuje produktivnost in kakovost ter omogoča ekonomično delovanje v spremenljivih pogojih. S kombinacijo inovacij, prilagodljivosti ter visoke učinkovitosti predstavlja zanesljivo rešitev za zahtevne profesionalne uporabnike.

Nov SIP DISC HD odličen tudi na sejmu AGRA 2023 v Gornji Radgoni 

Na letošnjem sejmu Agra 2023 v Gornji Radgoni je nova kosilnica DISC HD 1000 D FS blestela in osvojila srca obiskovalcev ter strokovnjakov s kmetijskega področja. Naša nova generacija diskastih kosilnic, znana kot SIP DISC HD, je prejela prestižno kar dve priznanji – Zlato medaljo in naziv Šampiona kakovosti.

S tem dosežkom SIP d.d. potrjuje svojo predanost visoki kakovosti in inovacijam v kmetijskem sektorju ter potrjuje svojo vodilno vlogo na trgu.

Hvala vsem strankam in partnerjem za podporo! Še naprej si bomo prizadevali za razvoj vrhunskih rešitev za kmetijsko industrijo.

Ekipa SIP