SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / SIP ambasadorjem se je letos pridružila kmetija Kaučič

SIP ambasadorjem se je letos pridružila kmetija Kaučič

Na sejmu AGRA smo z velikim veseljem razglasili novega SIP ambasadorja, ki je letos postala kmetija Kaučič iz Gornjih Ivanjcev v Slovenskih Goricah.

Kmetija je registrirana pod imenom M.M. Kaučič in deluje vse od leta 1993. Ponašajo se z dolgoletno tradicijo proizvodnje domačih testenin ponujajo pa tudi druge domače izdelke in po naročilu pripravljajo različne kmečke jedi. Med njimi tudi slastno gibanico, ki so jo obiskovalci SIP razstavnega prostora na sejmu AGRA lahko tudi poskusili. In nikoli se ni končalo le z enim koščkom 😉

Kmetija 9-članske družine spada med večje kmetije, saj redijo 300 govejih pitancev, 15.000 kokoši nesnic in 20 prašičev. Ukvarjajo pa se tudi s čebelarstvom. Imajo 100 čebeljih panjev in ponujajo tudi več vrst medu.

Za spravilo krme s travinja uporabljajo celotno linijo SIP strojev. Za košnjo poskrbi čelna kosilnica SILVERCUT DISC 380 S  opremljena s priklopom S-FLOW, ki omogoča odlično prilagajanje podlagi. Krmo raztrosijo in obračajo z za enkrat največjim SIP obračalnikom SPIDER 1500|14 T s 15m delovne širine iz linije HD, zgrabke pa oblikujejo s stranskim zgrabljalnikom STAR 700|22 T.

 

   

 

Več o kmetiji Kaučič, si lahko preberete tukaj: Spletno mesto kmetije Kaučič | M.M. Kaučič (mmkaucic.si)