SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Podjetje SIP po dolgem času končno na sejmu Agritechnica 2023 v Hannovru

Podjetje SIP po dolgem času končno na sejmu Agritechnica 2023 v Hannovru

SIP se je po dolgih štirih letih premora ponovno predstavil na letošnjem sejmu Agritechnica, ki je potekal 12. do 18. novembra na sejmišču v Hannovru, v Nemčiji. Ekipa SIP je v hali 27 pripravila izjemen razstavni prostor in poskrbela tudi za izjemno vzdušje.  Obiskovalci iz celega sveta so potrdili mednarodni značaj sejma Agritechnica, med njimi tudi številni Slovenci.

Naš razstavni prostor je privabil tako uporabnike kmetijskih strojev kot tudi trgovce in dobavitelje, ki smo jim predstavili inovativne rešitve na področju kmetijske mehanizacije za spravilo travinja. Obiskovalci so imeli priložnost spoznati naše najnovejše stroje, se posvetovati s strokovnjaki podjetja SIP ter se seznaniti z najnovejšimi trendi in inovacijami na področju kmetijske mehanizacije. Obiskali so nas tudi številni poslovni partnerji iz različnih držav, kar potrjuje globalni vpliv podjetja SIP.

Od blizu si je bilo mogoče ogledati najnovejše stroje za spravilo travinja:

Sejem Agritechnica je bil tudi odlična priložnost za mednarodno povezovanje in krepitev poslovnih odnosov. Veseli smo, da smo na našem razstavnem prostoru v torek, 14.11., organizirali SIP dan, kjer smo se zahvalili našim poslovnim partnerjem za odlično sodelovanje. Na dogodku ni manjkalo hrane in pijače, poskrbeli smo tudi za  prijetno glasbo in vzdušje je bilo odlično. To je bila odlična priložnost za izmenjavo izkušenj, poglobitev odnosov in graditev trajnih poslovnih povezav v prihodnje.

SIP se zahvaljuje vsem obiskovalcem in poslovnim partnerjem za njihovo zanimanje ter prispevek k uspehu na sejmu Agritechnica 2023. Prepričani smo, da bomo s strastjo do inovacij ter zavezani kakovosti še naprej izpolnjevali potrebe naših strank po vsem svetu.