SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / PAZLJIVO – NEORIGINALNI NADOMESTNI DELI

PAZLJIVO – NEORIGINALNI NADOMESTNI DELI

Na področju servisa kmetijske mehanizacije kot lastnik stroja niste nujno vi tisti, ki odloča in izbira nadomestne dele, ki bodo vgrajeni v vaš stroj, ali pa nadomestne dele, ki jih kupujete. Izvajalec popravila ali pa prodajalec nadomestnih delov pogosto izbere kar namesto vas. Lahko se odloči za vgradnjo delov s slabšo kakovostjo ali celo takšnih delov, ki niso dovoljeni. Lahko se torej zgodi, da bodo brez vaše vednosti kupljeni in v vaš stroj vgrajeni neoriginalni deli, kar pa pomeni, da ste izpostavljeni nevarnosti za hujšo okvaro.

Tako kot pri vseh ostalih nakupih je potrebno biti pri nakupu nadomestnih delov izredno pazljiv in temeljito preveriti kakovost le-teh. Morda se zdijo nekateri nadomestni deli na prvi pogled res izredno ugodni, vendar je potrebno ob  ceni upoštevati tudi kvaliteto nadomestnih delov. Če neoriginalen nadomestni del ne opravlja svoje osnovne funkcije na vsaj minimalni ravni ali vodi v hujšo okvaro stroja, potem je tudi ob izredno nizki ceni tak rezervni del predrag.

Neoriginalni nadomestni deli, ki so pogosto slabše kakovosti ali celo prepovedani, lahko prispevajo k bistveno večjemu tveganju v glede varnosti vas in vašega stroja

Če želite biti prepričani da bodo vaši deli originalni, obiščete POOBLAŠČENI SERVIS SIP  v sklopu SIP servisne mreže.

Z znanjem, tehnologijo, kakovostnimi materiali in v sodelovanju s profesionalnimi dobavitelji vam bomo zagotovili najboljši možno storitev.

Zahtevajte SIP ORIGINAL!