Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / PAZLJIVO – NEORIGINALNI NADOMESTNI DELI

PAZLJIVO – NEORIGINALNI NADOMESTNI DELI

Na področju servisa kmetijske mehanizacije niste nujno vi kot lastnik stroja tisti, ki odloča in izbira nadomestne dele, ki bodo vgrajeni v vaše stroj, ali pa nadomestne dele, ki jih kupujete. Izvajalec popravila ali pa prodajalec nadomestnih delov pogosto izbere kar namesto vas. Lahko se odloči za vgradnjo delov s slabšo kakovostjo ali celo takšen, ki niso dovoljeni. Lahko se torej zgodi, da bodo brez vaše vednosti kupljeni in v vaš stroj vgrajeni neoriginalni deli, kar pa pomeni, da vas zavedno izpostavlja nevarnosti, vas in vaš stroj.

Tako kot pri vseh ostalih nakupih je potrebno biti tudi pri nakupu nadomestnih delov izredno pazljiv in temeljito preveriti kakovost le teh. Morda se zdijo nekateri nadomestni deli na prvi pogled res izredno ugodni, vendar je potrebno ob sami ceni upoštevati tudi kvaliteto teh nadomestnih delov. In če neoriginalen nadomestni del ne opravlja svoje osnovne funkcije na vsaj minimalni, potem je tudi ob izredno nizki ceni tak rezervni del predrag !

Neoriginalni nadomestni deli, ki so pogosto slabše kakovosti ali celo prepovedani lahko prispevajo k bistveno večjemu tveganju v glede varnosti vas in vašega stroja

Če želite biti prepričani da bodo vaši deli originalni, obiščete POOBLAŠČENI SERVIS SIP  v sklopu SIP servisne mreže.

Z znanjem, tehnologijo, modernimi materiali in v sodelovanju z profesionalnimi dobavitelji vam bomo zagotovili najboljši možno storitev, zato zahtevajte SIP ORIGINAL.