SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Novo partnerstvo v Bolgariji s podjetjem AGRITOP

Novo partnerstvo v Bolgariji s podjetjem AGRITOP

S pričetkom sezone 2023/2024 s 1.9.2023, smo v skladu z našo vizijo, postati vodilni specialist za sisteme košnje in spravila travinja, okrepili prodajne aktivnosti na bolgarskem trgu.

Z velikim veseljem sporočamo, da se je naši bogati prodajni mreži pridružilo novo, uspešno bolgarsko podjetje AGRITOP, ki je hkrati distributer svetovno uveljavljenih znamk DELAVAL, JOSKIN, WEIDEMANN in številnih drugih. Glede na izkušnje, bogato prodajno mrežo in ugled našega novega poslovnega partnerja, verjamemo, da smo s podpisom pogodbe postavili dobre temelje za pričetek dolgoročnega partnerstva, ki bo znamko SIP postavilo med vodilne znamke na bolgarskem trgu.

Za doseg visoko zastavljenih ciljev, planiramo številne demonstracijske dogodke, SIP dneve, ter obiske ključnih strank, da tamkajšnjim uporabnikom približamo naše visokokakovostne stroje in se uveljavimo kot vodilni specialist za sisteme košnje in spravila travinja, pri čemer našemu novemu partnerju nudimo celovito prodajno in poprodajno podporo.

Veselimo se novega uspešnega sodelovanja!