SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Novi SIP ambasador na Poljskem – Jacek Kalak

Novi SIP ambasador na Poljskem – Jacek Kalak

Na mednarodnem sejmu kmetijskih tehnologij AGROTECH, ki je med 8. in 10.3. potekal na sejmišču v Kielcah na Poljskem, smo letos razglasili novega SIP ambasadorja. To je gospod Jacek Kalak iz Kmetijskega gospodarstva Kalak na južnem delu Poljske.

Jacek Kalak vodi večje kmetijsko gospodarstvo v vasi Gorzupia, ki se nahaja na območju Velikopoljskega vojvodstva (Wielkopolskie). Ukvarjajo se s prirejo mleka in pri kmetovanju uporabljajo najnaprednejše kmetijske tehnologije. Skupaj redijo 320 glav govedi od tega okoli 270 krav molznic, ki so uhlevljene v sodobnih, živalim prijaznih hlevih. Kmetija obdeluje 400 hektarjev zemljišč, od tega je 130 hektarjev namenjenih pridelavi žit, predvsem ječmena in pšenice, preostali del pa se uporablja za travno in koruzno silažo ter lucerno. Vsako leto opravijo štiri košnje in pridelajo približno 4 000 ton travne silaže in 1 000 ton lucerne.

V lanskem letu se je gospod Kalak odločil za nakup SIPove kosilne kombinacije, in sicer zadnje dvojne kosilnice s prstnim kovinskim gnetilnikom in trakovi DISC HD 1000 D ter čelne kosilnice z S-FLOW priklopom in kovinskim prstnim gnetilnikom SILVERCUT DISC 340 F FSC. Ker je nad kosilno kombinacijo in robustnostjo SIPovih strojev izredno navdušen se je odločil, da bo v kratkem s SIPovimi stroji posodobil celotno linijo za spravilo  travinja. Pozitivno so ga presenetile enostavne SIP tehnologije, ki omogočajo dolgotrajno uporabo. Prav tako je zadovoljen s SIPovo poprodajno podporo in 3-letno garancijo o čemer bo z veseljem ozaveščal znance in prijatelje.

 

Veselimo se dolgoročnega sodelovanja!