SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Nova kosilna kombinacija DISC HD 1000 D odlikovana tudi na poljskem sejmu AGROTECH

Nova kosilna kombinacija DISC HD 1000 D odlikovana tudi na poljskem sejmu AGROTECH

Foto: Targi Kielce

 

V Kielcah na Poljskem je od petka 8. do nedelje 10. marca potekal 29. mednarodni sejem kmetijske tehnike AGROTECH, ki sodi med najpomembnejše in največje sejme na Poljskem. Sejma se je udeležilo 520 podjetij iz 17 držav. Razprostira se na razstavni površini 63 tisoč m2, kjer si je moč ogledati najsodobnejše stroje, kmetijske tehnologije in ostalega kmetijskega materiala.

Na sejmu vsako leto podarijo številne nagrade in priznanja. Letos se je med prejemnice medalj sejma AGROTECH uvrstilo tudi podjetje SIP in prejelo zlato medaljo za inovativen pogonski sklop, ki zagotavlja visoko zmogljivost in enostavno upravljanje najnovejše dvojne kosilne kombinacije DISC  HD 1000 D. Predlog za uvrstitev med nominirance je predložila naša poljska podružnica SIP Dystrybucja PL iz Komorowa. Podelitve nagrad sta se udeležila direktor SIP prodaje Andrei Cosovici in vodja prodaje na Poljskem Janusz Ferenc.

 

 

Sejem in tudi naš razstavni prostor je zaznamovalo pestro dogajanje, organizirali smo več srečanj in druženj z našimi partnerji in uporabniki mehanizacije na Poljskem. V soboto smo razglasili tudi novega, že drugega SIP ambasadorja  na poljskem. To je postal Jacek Kalak iz kmetijskega gospodarstva Kalak iz južnega dela Poljske, ki obdeluje 400 ha travinja in je nedavno postal novi lastnik nagrajene kosilne kombinacije DISC HD 1000 D FS. Gospod Kalak se je tako pridružil družinski kmetiji Ciasnochą s katero bosta skupaj z nadobudno poljsko SIP ekipo kmetije in kmetijska gospodarstva ozaveščala o prednostih SIPove robustne mehanizacije za spravilo travinja in tako pripomogla k prepoznavanji naše blagovne znamke na Poljskem.