SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / EDER in SIP ponovno uspešno izvedla demonstracijo kmetijskih strojev za spravilo travinja

EDER in SIP ponovno uspešno izvedla demonstracijo kmetijskih strojev za spravilo travinja

Dne 20. julija 2023 je v nemškem mestu Steinhoring potekala impresivna demonstracija kmetijskih strojev SIP, ki jo je organiziral SIPov partner iz Nemčije, podjetje EDER Landtechnik. Na dogodku so predstavili najnovejše in najnaprednejše kmetijske stroje blagovne znamke SIP, ki so bili nameščeni na traktorjih priznanega proizvajalca CASE.

Med demonstracijo so obiskovalci lahko občudovali vrsto kmetijskih strojev za spravilo travinja, vključno s SIP kosilnicami, obračalniki in zgrabljalniki, ki so se izkazali za izjemno učinkovite in prilagojene različnim kmetijskim potrebam. Strokovnjaki iz podjetja EDER Landtechnik in SIP so prisotnim predstavili prednosti uporabe SIPovih kmetijskih strojev, poudarjajoč inovativnost, trajnostnost ter napredne tehnologije, ki olajšajo delo kmetovalcem in prispevajo k večji produktivnosti.

Dogodek je bil dobro obiskan, saj so se kmetje in ostali deležniki kmetijske industrije zbrali, da bi si ogledali najnovejše dosežke in preizkusili zmogljivost strojev v praksi. SIP in EDER Landtechnik sta s to predstavitvijo še utrdila svoje mesto v kmetijskem sektorju ter dokazala zavezanost k stalnemu razvoju in izboljševanju kmetijskih rešitev.