Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / Demo dan z NAVOSom: SIP in STEYR 2023 Dnevi krme so bili zelo uspešni

Demo dan z NAVOSom: SIP in STEYR 2023 Dnevi krme so bili zelo uspešni

[Studénka – CZ, 21.5.2023] – Demo dan z NAVOSom, težko pričakovani dogodek, na katerem so bile predstavljene najnovejše inovacije v kmetijstvu, je bil izjemno obiskan, saj sta SIP in STEYR poskrbela za nepozabno doživetje. Naš cenjeni partner NAVOS je 21. maja 2023 organiziral impresivno predstavitveno prireditev, na kateri so bili predstavljeni najsodobnejši stroji podjetij SIP in STEYR.

Obiskovalci so si ogledali razburljiv prikaz najsodobnejše tehnologije, kot so nova kosilnica SIP DISC X, 2. generacija pobiralnih grabilnikov SIP AIR in 15-metrski zgrabljalnik SPIDER. Prikazi v živo so omogočili bližnjo in osebno izkušnjo ter poudarili izjemno zmogljivost in učinkovitost teh strojev.

Posebej je bila predstavljena celotna linija traktorjev STEYR, ki je pritegnila pozornost udeležencev s svojo močjo, zanesljivostjo in vsestranskostjo. Poleg tega je bila na ogled obsežna ponudba opreme za male in velike linije za pridelavo krme ter specializirani stroji za predelavo krme, ki so obiskovalce navdušili s stopnjo inovativnosti in natančnega inženiringa.

“Demo dan z NAVOSom je bil neverjeten uspeh in veseli nas, da smo lahko v sodelovanju z NAVOS-om predstavili naše vrhunske rešitve,” je dejal Benjamin Žgank iz podjetja SIP. “Dogodek je bil za kmete odlična priložnost, da si ogledajo naše napredne stroje v akciji.”

O podjetju SIP:
SIP je svetovno priznan ponudnik inovativne kmetijske mehanizacije, znan po svoji zavezanosti k zagotavljanju naprednih rešitev, ki povečujejo produktivnost, učinkovitost in trajnost kmetijstva. Podjetje SIP z bogato [število] letno zgodovino še naprej premika meje tehnološke odličnosti v kmetijski industriji.

O podjetju NAVOS:
Podjetje NAVOS Farm Technic z dolgoletnim strokovnim znanjem in izkušnjami v panogi ponuja celovito paleto najsodobnejših strojev in opreme, namenjenih optimizaciji učinkovitosti in produktivnosti vaše kmetije.

 

Ključne besede: SIP, NAVOS, kmetijski stroji, stroji za spravilo travinja, kosilnice, obračalniki, zgrabljalniki