SIPartner Portal

Primerjaj produkte

Označite produkte, ki jih želite primerjati
Prodaja / Novice / 10 let sodelovanja z Japonskim partnerjem SP-M

10 let sodelovanja z Japonskim partnerjem SP-M

Včeraj smo s ponosom gostili najvišje predstavnike podjetja SP-M Japonska v prostorih našega podjetja, kjer smo izvedli izjemno uspešno srečanje. To srečanje je zaznamovalo novo poglavje v našem dolgoletnem sodelovanju, ki traja že 10 let.

Kljub že obstoječemu uspešnemu partnerstvu smo se odločili utrditi naše vezi s podpisom ekskluzivne pogodbe, ki predstavlja pomemben korak naprej v našem poslovnem odnosu in prihaja kot rezultat dolgoletnega zaupanja in vzajemnega spoštovanja.

Ob tej priložnosti smo svojemu partnerju izročili tudi posebno plaketo, ki predstavlja simbolično gesto in hkrati izraža naše priznanje za trud in zavzetost podjetja SP-M Japonska.

Udeleženci so izrazili navdušenje nad našimi stroji ter možnostmi, ki jih prinaša naše nadaljnje sodelovanje. Poleg tega smo si izmenjali tudi dragocene izkušnje in vpoglede v poslovne prakse ter trende na našem področju. Dogodek je bil tudi priložnost za krepitev medkulturnega razumevanja in medsebojnega spoštovanja.

Srečanje je tako predstavljalo pomemben mejnik v našem poslovnem partnerstvu ter odpira vrata novim priložnostim in uspehom v prihodnosti.