O PODJETJU

O PODJETJU

O podjetju

 

SMO STROKOVNJAKI  ZA KOŠNJO IN SPRAVILO TRAVINJA

 

SIP je največji slovenski proizvajalec kmetijske opreme, s sedežem v Sloveniji (Šempeter v Savinjski dolini). 

 
Dolga tradicija nam omogoča, da lahko v izdelavo kakovostnih in robustnih kmetijskih strojev vgradimo naše bogate izkušnje in strokovnost.

 

 

 

 

Glavni program sestavljajo:
kosilnice,
obračalniki
in zgrabljalniki.
 

Naša vizija je razvijati vrhunske stroje za košnjo in spravilo travinja, ki ustrezajo zahtevnim uporabnikom, ter jih približati vsem našim kupcem.


Kmetijski stroji SIP so poznani zaradi enostavne uporabe in edinstvene robustne konstrukcije, ki zagotavlja zanesljivo delo.

 

 Najsodobnejši program senene linije nudi profesionalne rešitve dvem specifičnim skupinam uporabnikov:


  • poklicni izvajalci in profi kmetje, ki obdelujejo velike kmetijske površine in potrebujejo brezkompromisno učinkovitost,
  • samostojnim kmetom, lastnikom
    manjših površin na težje dostopnih
    in hribovitih področjih, ki potrebujejo
    lahke priključke.

 

 Več kot 80 odstotkov proizvodnje izvozimo v 55 držav v Evropi in zunaj nje.

 

 

 

V NAŠIH STROJIH JE VGRAJENO VEČ KOT 60 LET ZNANJA IN IZKUŠENJ. 

  

Z odločitvijo za naše stroje ste izbrali robustno, enostavno in preizkušeno rešitev, ki je kos vsaki nalogi ne glede na teren: od obsežnih ravnin do alpskih travnikov.

 

 S ciljem razviti zanesljive in trpežne stroje smo se povezali s končnimi uporabniki, ki so jih za nas preizkusili v najrazličnejših okoljih. Dragocene izkušnje, ki smo jih tako pridobili, smo uporabili za razvoj uporabnih in enostavnih rešitev.


Rezultat je paleta odličnih strojev, vzdržljivih in prilagojenih za vse vrste terenov: od košnje na velikih ravninskih površinah z visoko produktivnostjo do zahtevnejšega dela na razgibanem terenu z večjimi nagibi.


Pri izdelavi uporabljamo sestavne dele priznanih svetovnih proizvajalcev, saj želimo, da najbolj obremenjeni deli delujejo brezhibno..


Pri našem delu se hitro odzivamo ter smo odprti za spremembe in predloge. Takoj vam zagotovimo rezervne dele ali podporo.

 

 

 

RAČUNALNIŠKO PODPRTE REŠITVE
Računalniško podprt razvoj (3D) in proizvodnja sta bistvena za zasnovo in izdelavo vrhunskih strojev. Temeljita in sprotna analiza proizvodnega procesa zagotavlja, da vsi sestavni deli dosegajo najvišji standard kakovosti. Rezultat so odlični, zanesljivi in učinkoviti stroji.
 

STROKOVEN PRISTOP
V sodelovanju s priznanimi svetovnimi proizvajalci iščemo rešitve, ki jih z našim bogatim znanjem vgradimo v vrhunske stroje.

 

PREIZKUŠENE V RESNIČNIH SITUACIJAH
Pri nas nič ni prepuščeno naključju. Preden stroje ponudimo končnim kupcem, jih izbrani zahtevni uporabniki preizkusijo na svojih kmetijah.

 
Naši uporabniki so hkrati tudi naši razvojniki: njihove ideje in predloge združimo z lastnimi izkušnjami ter jih spremenimo v izboljšave. Zato ste pri nakupu stroja SIP lahko prepričani, da bo zadovoljila vaše želje.

 
Če bi tudi vi želeli sodelovati pri razvoju, se lahko prijavite v naš testni program.

 

 

NAŠA FILOZOFIJA JE:
ROBUST
NOST 

 

Za to besedo se skriva troje izjemnih odlik kmetijskih strojev SIP:


 

TRPEŽNOST
Naše stroje odlikuje izjemna trpežnost. Zato so primerni za delo v vseh pogojih in zadovoljijo vse, ki od stroja zahtevajo maksimalno zmogljivost in brezhibno delovanje.

 


 

UČINKOVITOST
Uporaba je poenostavljena do te mere, da kar najbolj skrajša čas priprave, odpravljanja pogostih težav in podaljša čas, namenjen samemu delu. Z našimi stroji v krajšem času naredite več.

 

 

UPORABNOST
Enostavna vodljivost, izjemna prilagodljivost, lahek transport in shranjevanje so prednosti, ki vam omogočajo, da se čim bolj osredotočite na delo.