NOVICE

NOVICE

Domov > Novice
ZA SIP PROIZVODE ZDAJ 3-LETNA GARANCIJA

2020-Feb-07

Spoštovani,

 

letos obeležujemo 65. obletnico obstoja podjetja SIP, Strojna industrija d.d.. Skozi ta čas smo bili deležni določenih pomembnih mejnikov: od zasnove prvega proizvodnega programa, razvoja blagovne znamke in vse do preporoda, ki ga v zadnjem času doživljamo na trgu.

 

Pred kratkim smo si zastavili cilj postati vodilni specialist na področju spravila travinja. Veliko je bilo izpeljanega na področju razvoja novih produkov, uporabe novih vrst materialov in tehnologij, izpopolnjevanja kontrolnih procesov in nenazadnje na področju izobraževanja servisno-prodajne mreže, ter podpore kupcev. Smo eden redkih dobaviteljev kmetijske mehanizacije, ki se lahko pohvali z najnižjim številom reklamacij, nastalih v obdobju splošne dvoletne garancije.

V želji, da se utrdimo kot vodilni specialist za spravilo travinja, smo sprejeli odločitev, da pod določenimi pogoji*, dvoletno garancijsko obdobje, brez omejitev podaljšamo na tretje leto. S tem nedvomno želimo dvigniti prepoznavnost blagovne znamke SIP kot zanesljivega dobavitelja robustnih in inovativnih rešitev, povišati vrednost stroja na sekundarnem trgu, ter med drugim postati tudi privlačnejši za najbolj zahtevne profesionalne uporabnike.

 

 

Splošno o podaljšani garanciji

*Pogoji podaljšane 2-letne garancije

Seznam trgovcev najdete na tej povezavi: www.sip.si/prodajna-mreza/country/Slovenia

 

Z lepimi pozdravi,

ekipa SIP

 

tl_files/novice_2019/2019_09_3-letna GARANCIJA/3 letna garancija-banner SLO.jpg

Nazaj

Novice