SIPartner Portal

Compare products

Compare products description
PRODEJ / AKCE / ROYAL HIGHLAND SHOW 2023
PRODEJ / AKCE / ROYAL HIGHLAND SHOW 2023

ROYAL HIGHLAND SHOW 2023

Spoštovani,

Z veseljem vas vabimo, da obiščete SIP na prihajajočem Highland Showu. Highland Show kot eden vodilnih kmetijskih dogodkov v regiji ponuja fantastično platformo za predstavitev naših najnovejših izdelkov in povezovanje s trgovci, kot ste vi.

Datum: 22.-25.6.2023

Lokacija: Edinburgh, Škotska

Na SIPovem razstavnem prostoru boste imeli priložnost raziskati našo raznoliko ponudbo kmetijskih strojev, vključno z inovativnimi rešitvami, namenjenimi povečanju produktivnosti in učinkovitosti. Naša usposobljena ekipa vam bo na voljo za podrobne informacije, odgovorila na vsa vaša vprašanja in razpravljala o morebitnih prodajnih priložnostih.

Highland Show je znan po tem, da združuje strokovnjake iz industrije, kmete in navdušence ter ustvarja živahno in privlačno vzdušje. Je idealno okolje za mreženje, odkrivanje novih poslovnih možnosti in sklepanje dragocenih partnerstev.

Če želite izvedeti več o Highland Showu in načrtovati svoj obisk, obiščite uradno spletno stran: www.royalhighlandshow.org.

Veselimo se, da bomo na razstavnem prostoru SIP lahko pozdravili nove potencialne in obstoječe trgovce. To je odlična priložnost, da raziščete naše izdelke, spoznate prednosti partnerstva s SIP in razpravljate o tem, kako lahko medsebojno podpiramo uspeh drug drugega.

Hvala za vašo nadaljnjo podporo in komaj čakamo, da vas vidimo na Highland Showu.

Lep pozdrav,

ekipa SIP UK