NOVICE

NOVICE

Domov > Novice
National Ploughing Championship 2017

2017-Sep-22

 

National Ploughing Championship (Nacionalno prvenstvo v oranju) je eden največjih kmetijskih sejmov na prostem na Irskem. Tridnevni dogodek je potekal med 19. in 21. septembrom v središču Irske v bližini mesta Tullamore. Prvi dan dogodka so organizatorji našteli 112.000 obiskovalcev, kljub dežju je drugi in tretji dan sejma obiskalo več kot 130.000 ljudi.

SIP je na sejmu predstavil nekaj novih rešitev. Med njimi inovativen priklop S-FLOW za čelne kosilnice SILVERCUT DISC F in dvorotorski zgrabljalnik s hidravlično nastavitvijo delovne širine - STAR 650|20 T.

 
 

Nekaj SIP strojev je bilo na Irsko prodano že med letošnjo sezono. Zadovoljni irski uporabniki SIP strojev so nas obiskali na sejmu in izrazili navdušenje.
Padric Orelly, lastnik prvega S-FLOW priklopa na irskem je komentiral: »Odličen stroj! Kosilnica prehaja teren perfektno in za sabo pušča čist odkos.«

 

Mark Barrett je prvi, ki se je na Irskem med prvimi odločil za nakup STAR-a 650|20 T, je več kot zadovoljen z delovanjem zgrabljalnika: »Zelo sem zadovoljen z njim. Z zgrabljalnikom sem do sedaj obdelal 1500 hektarjev. Gre za visokokvaliteten stroj. Zgrabljalnik pušča za seboj lep zgrabek, ki je ravno pravšen za pripravo lepih zaokroženih bal.«  

Mr Barrett - Star 650 owner


 

SIP se je na sejmu predstavil preko lokalnega distributerja – podjetja FARMEC Ireland Ltd, ki je med drugim distributer za znamke kot so SULKY, BARGAM in MX.


National Ploughing Championship

 

National ploughing Championship

 

National ploughing Championship

 

 

Nazaj