NOVICE

NOVICE

Domov > Novice
AGRITECH

2019-Jan-03

V Slovenijo po vzoru svetovnih sejmov prihaja AGRITECH, sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije!

 

tl_files/novice_2019/Agritech 2019-SIP banner.jpg

 

Sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije AGRITECH bo potekal med 30. januarjem in 3. februarjem v šestih moderno opremljenih dvoranah celjskega sejmišča. Namenjen je predstavitvi NOVOSTI kmetijske (traktorji, plugi, trosilci, škropilnice, kosilnice, obračalniki…) in gozdarske tehnike (cepilniki drv, motorne žage, gozdarski vitli, prikolice, dvigala, zaščitna oprema…), prav tako pa boste na sejmu našli dodatno ponudbo za kmete, sadjarje in vinogradnike, kot so semena, gnojila, škropiva, zaščitna sredstva ipd.

 

Na sejmu bomo NOVOSTI za leto 2019 predstavljali tudi mi. Z veseljem vas bomo pričakali in sprejeli v dvorani C  na razstavnem prostoru 02.

 

Sejem bodo sicer spremljali dogodki in predavanja s področja kmetovanja, ki bodo za vse obiskovalce na voljo BREZPLAČNO. Prav tako bodo člani Združenja kmetijske in gozdarske tehnologije podelili 20 štipendij za mlade kmetovalce, ki bodo lahko tako še lažje nadaljevali svojo poklicno pot v strokovnih podjetjih. Največ štipendij bo namenjenih bodočim serviserjem kmetijske mehanizacije ter prodajalcem rezervnih delov in kmetijske mehanizacije. Štipendije bodo predstavili v četrtek, 31. januarja, na enem izmed spremljajočih dogodkov. Takrat se bo za štipendijo moč tudi prijaviti.

 

 

Nazaj

Novice