NOVICE

NOVICE

Domov > Novice
AGRITECH

2019-Jan-03

V Slovenijo po vzoru svetovnih sejmov prihaja AGRITECH, sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije!

 

tl_files/novice_2019/Agritech 2019-SIP banner.jpg

 

Sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije AGRITECH bo potekal med 30. januarjem in 3. februarjem v šestih moderno opremljenih dvoranah celjskega sejmišča. Namenjen je predstavitvi NOVOSTI kmetijske (traktorji, plugi, trosilci, škropilnice, kosilnice, obračalniki…) in gozdarske tehnike (cepilniki drv, motorne žage, gozdarski vitli, prikolice, dvigala, zaščitna oprema…), prav tako pa boste na sejmu našli dodatno ponudbo za kmete, sadjarje in vinogradnike, kot so semena, gnojila, škropiva, zaščitna sredstva ipd.

 

Na sejmu bomo NOVOSTI za leto 2019 predstavljali tudi mi. Z veseljem vas bomo pričakali in sprejeli v dvorani C  na razstavnem prostoru 02.

 

Sejem bodo sicer spremljali dogodki in predavanja s področja kmetovanja, ki bodo za vse obiskovalce na voljo BREZPLAČNO. Prav tako bodo člani Združenja kmetijske in gozdarske tehnologije podelili 20 štipendij za mlade kmetovalce, ki bodo lahko tako še lažje nadaljevali svojo poklicno pot v strokovnih podjetjih. Največ štipendij bo namenjenih bodočim serviserjem kmetijske mehanizacije ter prodajalcem rezervnih delov in kmetijske mehanizacije. Štipendije bodo predstavili v četrtek, 31. januarja, na enem izmed spremljajočih dogodkov. Takrat se bo za štipendijo moč tudi prijaviti.

 

NAGRADNA IGRA SIP & AGRITECH 2019

 

Osvoji 2 vstopnici za obisk sejma Agritech

 

Pogoji sodelovanja v nagradni igri:

✅ »všečkati« našo FB stran,

✅ javno deliti objavo med prijatelje,

✅ v komentar označiti prijatelja, s katerim nas bosta skupaj obiskala na sejmu in

✅ se prijaviti na prejemanje SIP novičk

 

Več o pogojih sodelovanja si lahko preberete TUKAJ. 

 

P.S.: Možnosti v nagradni igri si lahko povečate s sledenjem našega Instagrama profila, veseli pa bomo tudi »hashtagov« in slik iz sejma. 

 

#sipslovenia #sipslovenija #robust #mower #tedder #rake

 

NAGRAJENCI SIP FB NAGRADNE IGRE:

1.) Andrej Popovič

2.) Dominika Einfalt

3.) Jože Potočnik

 

Nagrajenci so prejeli vsak po 2 karti za sejem Agritech.

Iskrene čestitke!

 

Ekipa SIP

 Nazaj

Novice